11 sjajnih muzeja u Majamiju koji nude besplatan ulaz

11 sjajnih muzeja u Majamiju koji nude besplatan ulaz

Pomozimo Marku koji je na lečenju u Americi!
Miami Grand Prix – Ovo je raspored i cene karata za najveći događaj godine u Majamiju
14 stvari po kojima se Amerika razlikuje od ostatka sveta

Pogledajte najbolju umetnost koju grad ima da ponudi, a da vas pritom ne košta!

Perez Art Museum Miami (PAMM)

Mi volimo Majami zbog njegove živahne kulture, umetnosti i istorije. Ali nije tajna da život ovde takođe poprilično košta. Poseta muzejima takođe može biti skupa. Međutim, još uvek ima tona besplatnih muzeja širom grada koje možete posetiti, pa ako trenutno imate mali budžet kojim raspolažete, a želite da vidite slike i skulpture, ova lista će vam sigurno pomoći!

Ovde ćemo predstaviti muzeje koji trenutno nude besplatan ulaz najmanje jedan dan u mesecu, kao i druge zabavne i porodične aktivnosti koje možete pogledati potpuno besplatno:

#1 Perez Art Museum Miami

Besplatan ulaz svake druge subote u mesecu

Provedite dan u PAMM-u i istražite modernu i savremenu umetnost iz svih krajeva sveta. Izložbe ističu raznoliku zajednicu Majamija i ključnu geografsku lokaciju na raskršću Amerike. Tu su i umetničke aktivnosti u muzeju „Svaka druga subota – besplatna“ od 11 do 15 časova.

#2 HistoryMiami Museum

Besplatni dani porodične zabave svake druge subote u mesecu

Saznajte sve o istoriji Majamija u HistoryMiami-u na Family Fun Days danima gde je ulaz besplatan za sve i održava se ceo dan, od 10h do 16h. Tema se vrti oko trenutnih izložbi ili oko nacionalne proslave. Za učešće je potrebna registracija.

#3 The Bass Museum of Art

Besplatan ulaz poslednje nedelje u mesecu

Prošetajte muzejom savremene umetnosti u Miami Beach-u besplatno i od 14 do 16 časova, učestvujući u Bass-ovom Porodičnom Danu (The Bass’ Family Day). Besplatni program je kreiran da uključi porodice sa decom svih uzrasta u aktivnosti kroz umetnost.

#4 Museum of Contemporary Art North Miami

Ulaz je donacija svakog poslednjeg petka u mesecu, od 19h do 22h

Kada platite iznos koji želite, MOCA takođe ugošćuje besplatni džez u svom dvorištu (kiša ili Sunce) u 20h. Kroz njegove izložbe, posetioci mogu da očekuju dela koja podstiču na razmišljanje nedovoljno istražene umetnosti i umetnika, i da podignu različite glasove i priče.

#5 Institute of Contemporary Art

Ulaz je uvek besplatan

ICA Miami je duboko posvećen besplatnom i otvorenom pristupu inovativnoj umetnosti velikih razmera tokom cele godine u okrugu dizajna Majamija. Rezervacije ulaznica se toplo preporučuju za zagarantovan ulazak.

#6 Patricia and Phillip Frost Art Museum at FIU

Ulaz je uvek besplatan

Otkako je otvorio svoja vrata u kampusu Modesto A. Maidique 2008. godine, muzej je omogućio zajednici besplatan pristup umetnosti svetske klase koja obuhvata kulture i vremenske periode.

#7 Gold Coast Railroad Museum

Besplatan ulaz svake prve subote u mesecu.

Dom za preko 40 istorijskih vagona, idite na GCRM danima besplatnog ulaza od 11h do 16h, da uživate u lokomotivama, istoriji, hrani i zabavi!

#8 Coral Gables Museum

Ulaz besplatan svakog prvog petka u mesecu od 18h do 22h za Gallery Nights i svake druge subote u mesecu za Family Day

Svakog meseca, Coral Gables Museum je domaćin besplatnih dana i noći. U toku Gallery Nights, možete uživati u živoj muzici, njihovim izložbama i koktel baru pre nego što se uputite na obrok u blizini i još planova za petak uveče. U toku Family Days, možete se pridružiti muzeju za zabavnu umetnost i zanat, uz živu muziku i priliku da vidite izložene eksponate.

#9 Lowe Art Museum

Ulaz je uvek besplatan

Skriven u kampusu Univerziteta u Majamiju, Lowe Muzej umetnosti otvoren je 1952. godine kao najstariji muzej u Majamiju i danas ima obimnu kolekciju zapadne (i ne-zapadne) umetnosti.

#10 Jewish Museum of Florida

Besplatan ulaz svake subote

JMOF je jedini muzej koji prikuplja, dokumentuje, čuva i tumači više od 250 godina jevrejske istorije Floride. Smešten je u dve susedne restaurirane istorijske zgrade koje su nekada bile sinagoge.

#11 The Wolfsonian

Ulaz je besplatan svakog petka od 18h do 21h, a besplatan za stanovnike Floride

Smešten u Art Deco District-u, Wolfsonian-FIU istražuje inventivni i provokativni karakter modernog sveta kroz predmete i dizajn.

 

Izvor: Secretmiami.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0