23 mesta u Majamiju koja su kao stvorena za fotografije na vašem Instagramu!

23 mesta u Majamiju koja su kao stvorena za fotografije na vašem Instagramu!

Najbolje žurke u Majamiju za Noć veštica 2021.godine
Bioluminiscencija – Evo zbog čega voda na obalama Floride ima magični plavi sjaj
Grad Majami danas obeležava svoj 125. rođendan

Obojite svoj Instagram bojama Majamija sa našim predlozima zapanjujućih mesta koje možete fotografisati! Ako ste uvek u potrazi za savršenom fotografijom u Majamiju, ova mesta predstavljaju savršenu pozadinu!

Hajde da vidimo koja su to mesta u Majamiju savršena za vaš Instagram!

#1 Miami Design District

Na stranu dizajnerske tašne i Gucci kaiševe, Miami Design District je pun neverovatnih stalnih i privremenih fotografija, a najbolji deo je to što su besplatne.

#2 Fendi Store Miami

Fendijeva svetla u Miami okrugu dizajna je savršena pozadina za dodavanje boje, sunca i stila vašem Instagram nalogu!

#3 Museum Garage

Osmišljena od strane pet arhitektonskih studija, Museum Garage nije nalik bilo čemu što ste ranije videli. To je potpuno otkačena, ali super fenomenalna fasada koja je u potpunosti vredna Instagrama, kao i njena unutrašnjost u kojoj ćete naći još divnih fotografija kao što su svetlo ružičasto stepenište i šareni, prskani krov. Njegove smele boje i originalan dizajn ga čine neophodnim kada je u pitanju Instagram-ovanje Majamija.

#4 Dior Caffe

Podignite jutarnju kafu i preglede svojih objava u jednom potezu u Dior Caffe-u. Skriven na vrhu Dior-ovog butika u dizajnerskom kvartu Majamija, ovaj pop-up kafić koji je potpuno vredan Instagrama nudi sjajan latte uz prelepo okruženje za vaše objave.

#5 Buckminster’s Fuller Fly’s Eye Dome

Prošetajte kroz Design District da biste pronašli ovu čudnu, ali potpuno zanimljivu umetničku instalaciju. Dizajnirano 1965.godine, ovo umetničko delo je prvobitno bilo nacrt jeftinog prenosivog kućišta. Danas je to i divno delo moderne umetnosti i neverovatna foto opcija koja izgleda super bez obzira iz kojeg ugla slikate.

#6 Mandolin Aegean Bistro

Verovatno najmanja pogodna destinacija za slikanje, a potpuno savršena ako želite da se pretvarate da ste na grčkom ostrvu. Ne samo da su dekor i ambijent u Mandolini iz snova, već je i hrana, pa se pobrinite da snimite sliku ili dve pre nego što krenete da jedete svoj obrok (ako možete da odolite iskušenju!).

#7 Wynwood Walls

Da li je to malo kliše? Da. Da li je malo previše turistički? Opet, da. Ali Wynwood Walls je totalni klasik umetničke scene Majamija i nešto što definitivno morate imati na vašoj listi snimaka na Instagramu. Bilo da odlučite da sami snimite murale ii da ih postavie kao pozadinu za svoj budući selfi, ovi prelepi murali će sigurno ulepšati vaš nalog na Instagramu!

#8 ASTRA Miami

Ovaj sjajni krov u Wynwood-u je savršen za fotografisanje, od svoje jarko ružičaste spoljašnjosti prekrivene leptirima do potpuno ružičaste unutrašnjosti i zaslepljujućih pogleda sa krova. Verujte nam na reč, bićete oduševljeni!

#9 Perez Art Museum

Pokažite svoju umetničku stranu tako što ćete pozirati uz jednu od sjajnih umetničkih instalacija unutar Perez muzeja umetnosti, ili tako što ćete snimiti njegovu viseću baštu za neke urbano-tropske vibracije.

#10 Philip and Patricia Frost Museum of Science

Bez obzira da li se bavite naukom ili ne, otkrićete da je Muzej nauke Frost prilično kul, i sjajan za Instagram! Posebno njegov trospratni akvarijum na izložbi Power of Science, ovo mesto nudi bukvalno prozor u život pod vodom i jednostavno je očaravajuče.

#11 SOBE is LOVE

Napravljena od strane čuvenog italijanskog umetnika Claudio Ciaravolo-a kako bi pokrenuo javni umetnički projekat SoBe is Love pre nekoliko Art Basela, ova skulptura simbolizuje poruku projekta ljubavi i jedinstva zajednice u svetlu postizborne političke podele i epidemije nacionalnog nasilja vatrenim oružjem, kao i interkulturalne principe nade i vere. Autor ove skulpture odaje počast perminulom umetniku Robert-u Indiani, čije su skulpture univerzalno prepoznato kao simbolike istih poruka i izegledaju potpuno slatko u ružičastoj boji.

#12 Casa Florida

Ovaj potpuno ružičasti art deco bar u Maloj Havani nudi beskrajne mogućnosti kada je u pitanju savršen snimak. U stvari, celo mesto je super za Instagram, od slatkih koktela do ružičastog bara u prikolici i nejgovog tropskog dvorišta.

#13 Historic Art Deco District

Govoreći o Art Deco-u… Istorijski distrikt u Miami Beach-u je prepun arhitektonskih dragulja koje ne samo da je zadovoljstvo gledati, već će itekako dodati umetnički izgled vašim postovima.

#14 Ocean Drive

Takođe veoma turistički? Da, ali da li biste mogli da zamislite svoju objavu u Majamiju bez snimka blistavih neonskih svetala Ocean Drive-a? Sigurno ne! Prelepa i danju i noću, Ocean Drive je neophodan detalj na vašem Instagram profilu!

#15 The Colony Hotel

Ovaj potpuno kultni hotel na Ocean Drive-u čini savršenu fotografiju baš u stilu Art Deco-a!

#16 Cavalier hotel

Dizajniran od strane arhitekte Roy F. France-a 1936.godine, hotel Cavalier je apsolutno remek delo art deco pokreta u Majamiju. Ovaj prelepi hotel ne stiže uvek da bude svačija objava na Instagramu, tako da je odlična alternativa za jedinstvenu i originalnu objavu!

#17 Beach Park Hotel

Ovaj hotel iz 1929.godine je još jedan originalni član Art Deco distrikta u Majamiju, a njegove palme, mermerni podovi i spoljašnji zid sa crvenim naglaskom će dodati suptilnu boju vašoj fotografiji.

#18 Big Pink

Ljubitelji ružičaste boje ne mogu propustiti ovaj retro restoran u Majamiju. Njegova deco ružicasta spoljašnjost u kombinaciji sa ružičastim kolicima parkiranim ispred čine ovo mesto savršenim mestom za vas na Instagramu!

#19 Kućice spasilaca u Miami Beach-u

Postoji li nešto što više govori Majami nego spasioci u Miami Beach-u? Dolaze u svim različitim oblicima, veličinama i bojama, ove svetle kuće su savršene za Instagram. Ima oko 40 raširenih kućica na plži, pa birajte!

#20 Biltmore Hotel

Biltmore iz 1926.godine u Coral Gables-u nudi beskrajne foto-opise sve od svoje Towering fasade do njenih prostranih vrtova. Ova istorijska znamenitost je savršeno mesto za vaš Instagram!

#21 Drevni španski manastir

Savršeno da se pretvarate da ste odvedeni u evropski srednjovekovni raj. Prekrasni manastir Bernard de Clairvaux se nalazi u Severnom Miami Beach-u od 60tih godina, ali njegova istorija seže sve do srednjovekovne Španije iz 12.veka.

#22 Vizcaya Museum & Gardens

Sa baroknim i mediteranskim elementima, istorijsko imanje James Deering-a Vizcaya je jedno od destinacija u Majamiju koje se najviše mogu videti na Instagramu jer ga apsolutno svi obožavaju! Kada ga posetite, i vi ćete ga obožavati!

#23 Bill Baggs državni park & the Cape Florida Lighthouse

Ovaj idiličan park je savršen za dodavanje tropskih vibracija u vaše objave! Pogled sa svetionika je prilično neverovatan, ali ne zaboravite da fotografišete sam svetionik za potpuno kultni snimak Majamija!

 

Izvor: Secretmiami.com 

COMMENTS

WORDPRESS: 0