305 – Južna Florida uskoro dobija nove pozivne brojeve

305 – Južna Florida uskoro dobija nove pozivne brojeve

Koja prava imaju deca čiji su roditelji ilegalni imigranati u Americi
Grad Vam duguje novac: Majami nezakonito naplaćivao parking 20 godina
Google daje besplatnu tehničku obuku u vrednosti od 100 000 dolara za sve kompanije u SAD

Državni regulatori u utorak su odobrili dodovanje drugog pozivnog broja u okrugu Palm Bič, dok se pripremaju da razmotre dodavanje novog pozivnog broja za okrug Majami-Dejd.

Potezi državne Komisije za javne službe odražavaju rastuću populaciju Floride, kao i mobilne telefone i drugu tehnologiju koja zahteva nove brojeve.

Komesari su odobrili plan za stvaranje dodatnog pozivnog broja u okrugu Palm Bič jer je pozivni broj 561 u opasnosti da ostane bez brojeva.

Komisija je takođe najavila da će održati radionicu 21. decembra o predlogu, koji je prošle nedelje podneo severnoamerički administrator plana numeracije, za stvaranje dodatnog pozivnog broja u Majami-Dejdu i Florida Kisu.

„Florida raste, imamo rastuću, modernu ekonomiju, a to znači i više telefonskih brojeva“, rekao je predsednik komisije Geri Klark pre nego što je regulatorno veće jednoglasno glasalo za odobravanje plana okruga Palm Bič.U oba slučaja, administrator plana numeracije Severne Amerike je zahtevao ono što je u industriji telekomunikacija poznato kao preklapanje, što znači da će, na primer, novi pozivni broj okruga Palm Bič pokrivati istu teritoriju kao pozivni broj 561, sa novim korisnicima koji će imati novi kod.

CBS

COMMENTS

WORDPRESS: 0