5 najboljih besplatnih onlajn resursa za Brokere u transportnoj industriji Amerike

5 najboljih besplatnih onlajn resursa za Brokere u transportnoj industriji Amerike

Najveći broj obolelih od koronavirusa na Floridi od početka pandemije
Državljani Srbije bez PCR testa i karantina mogu da putuju u svega 18 zemalja
Bogdanovic razbio Amerikance. Srbija pobedila SAD 94:89!

Postoji ogroman broj resursa za učenje špediterstva, ali njihovo pronalaženje može biti velika muka. Čak ni industrija teretnog transporta ne može da izbegne ovaj problem. Upravo zbog toga smo sastavili 5 besplatnih resursa za posrednike u transportu koje ne možete da propustite. Ovi resursi imaju sve što vam je potrebno da započnete sopstveni posao ili da svoje postojeće brokerstvo podignete na viši nivo.

Da li ste spremni da promenite način na koji vaše posredništvo za prevoz tereta funkcioniše? Hajde da počnemo!

#1 JW besplatna e-knjiga obveznica (JW Surety Bond’s Free E-Book): Kako postati posrednik za teretni promet

Ako želite da postanete posrednik za prevoz tereta, ovo je vaš najbolji vodič za početak. Podjednako korisna za početnike u industriji i iskusne prevoznike tereta, ova e-knjiga pruža uvid i detaljan korak po korak raspored onoga što treba da uradite pre nego što otvorite svoja vrata za posao. Dobijanje vaše BMC-84 veze i razvoj čvrste marketinške straregije su samo neki od koraka o kojima ćete učiti.

Saveti sadržani na ovih 40 stranica će vam pomoći da razumete gde da se bazirate za najbolje šanse za uspeh i kako da se snađete u složenim zakonskim zahtevima da biste dobili licencu. Iako je proces daleko do lakog, na sreću je uputstva lako pratiti, tako da možete sa samopouzdanjem ući u industriju.

#2 Lista najboljih programa za obuku brokera za teretni promet Study.com stranice (Study.com’s Best Freigth Broker Training Programs List)

Malo upozorenje: ovi programi nisu besplatni, ali na study.com postoji mnogo važnih (i besplatnih resursa za posrednike u transportu) informacija o njima. Stranica pokriva sve, od egzotičnije strane industrije (poput arhitekture sistema vazdušnog transporta ili pomorskog transporta) do detaljnih objašnjenja industrije od Ministarstva saobraćaja Sjedinjenih Država.

Važno je napomenuti da su programi na ovoj listi dizajnirani da obezbede obuku visokog nivoa u logistici. Postoje i drugi programi koji su osmišljeni da vas obuče u osnovama kako da upravljate osnovnim posredništvom za transport tereta fokusiranim na transport.

Ako ste najviše zainteresovani za posredovanje u transportu isključivo na kopnu, obavezno pregledajte ove vrhunske škole za obuku posrednika u transportu. Iako obuka koju ove škole pružaju nije apsolutna potreba, može biti izuzetno korisna za svakoga bez prethodnog iskustva u industriji. Dakle, ako menjate karijeru i morate brzo da naučite sve detalje o posredovanju u transportu, svakako razmislite o pohađanju kursa.

#3 10 moćnih mobilnih aplikacija za posrednike i agente za teret

Jedna od najboljih stvari u vezi sa poslovima posrednika u transportu je fleksibilnost koju posao nudi. ali, ta fleksibilnost ne znači mnogo ako ne možete da svoje projekte držite organizovanim i na dohvat ruke, gde god da se nalazite. Ovih 10 najboljih mobilnih aplikacija su vredni alati koji će vam pomoći da ostanete povezani i na vrhu svega u poslovnom okruženju koje se brzo menja.

Na primer, mogućnost da pristupite svom teretu sa bilo kog mesta znači da možete da vodite računa o poslovima van kancelarije sve dok imate pametni telefon. Manje očigledno, aplikacije za vremenske prilike i beleške vam omogućavaju da pratite vremenske događaje koj mogu da utiču na vaš teret i da zapišete poslovne ideje kada god dođe do inspiracije.

#4 Nikad nije kasno (ili prerano) da napravite poslovni plan posrednika za teret

Dok JW-ova e-knjiga o brokeru za prevoz tereta sadrži mnoštvo informacija o brokerskoj industriji, pravljenje poslovnog plana za vaše posredništvo je malo drugačije. Poslovni plan je od suštinskog značaja da biste imali jasnu viziju o tome kako će vaše poslovanje funkcionisati i da biste bili spremni za sve što vam se nađe na putu.

Ovo je posebno tačno ako će vam trebati neki investicioni kapital ili partneri da biste se pokrenuli. Dobro sastavljen poslovni plan koji sadrži detaljna predviđanja i straregije će privući pažnju i podršku koja će vam biti potrebna da vaše brokersko posredovanje bude uspešno. Isti sajt čak ima još jedan odličan članak sa više resursa za biznis plan za posrednike u transportu.

#5 Pratite Cerasis blog da biste bili u toku sa vestima iz teretne industrije

Blog kompanije Cerasis za transport i logistička rešenja nudi redovan sadržaj koji analizira svaki aspekt logistike i tereta. Biti odličan posrednik u transportu tereta znači znati tačno šta se dešava u poslu. Nadgledanje relevantnih blogova je kritičan deo dobrog obavljanja tog posla.

Držite oči otvorene

Teretni promet i logistika se uvek menjaju, tako da je važno da nikada ne prestanete da tražite druge sjajne resurse za posrednike u transportu koji će vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Iskoristite ove i druge besplatno dostupne resurse i bićete na putu ka uspehu.

 

Izvor: Globaltranz.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0