5 najjeftinijih mesta za kupovinu zemlje u Americi

5 najjeftinijih mesta za kupovinu zemlje u Americi

Vaša novčanica od $2 bi mogla vredeti više od $4500; Evo kako da proverite
Svi aplikanti za zelenu kartu sada moraju biti potpuno vakcinisani protiv COVID-19
Porodice u Americi dobiće po 3.000 dolara pomoći!

Želite da kupite deo američkog sna? Evo gde će vaš novac imati najveću vrednost.

Bilo da želite da izgradite kuću iz snova, ili investirate u parče zemlje na kojem ćete parkirati svoj RV i uživati u prirodi, san počinje sa posedovanjem dela zemlje. Pandemija i porast rada na daljinu posebno su povećali potrebu mnogih da pronađu više prostora i žive u ekonomičnim područjima. Dobra vest za one koji ne podnose hladnoću je da su mnogi jeftini oglasi za zemljište obično na južnom delu SAD, prema oglasima za prodaju na landsearch.com.

Ako tražite mesto za proširenje, ne smeta vam udaljena lokacija i razmatrate selidbu u topliju klimu, ovih 5 područja vredi razmotriti – i neće vas osiromašiti.

view of Hot Springs, Arkansas

1. Hot Springs, Arkansas

Pored tornada Arkansas je takođe poznat po svojim parkovima i divljinama, uključujući pećine i tople izvore. U Hot Springs, Ark., 750 dolara će vam kupiti čitav hektar. Hot Springs se nalazi 50 milja istočno od Little Rocka u Ouachita planinama, blizu Nacionalnog parka Hot Springs. Ovo zemljište se nalazi u stambenoj zajednici, tako da kupci mogu izgraditi svoju kuću i uživati u prednostima susedstva dok imaju puno prostora i prirode oko sebe.

Mohave County, Arizona -- moonrise over Kingman, AZ

2. Mohave okrug, Arizona

Ako vam Grand Canyon i vožnja ATV-ima preko pustinje zvuči kao san, ne tražite dalje od Mohave okruga, Ariz. Za 3.500 dolara možete kupiti pet hektara zemlje u Topocku, Ariz., u severozapadnom delu države, nedaleko od istorijskog Route 66. Zemljište je označeno za stambene ili poljoprivredne namene, ali kupci treba da imaju na umu da ovo zemljište nema dostupne komunalije i potreban je septički sistem. Ako vas te mane ne ometaju, mogli biste kupiti svoj deo pustinje za bilo koje avanture koje odaberete.

southbound I-15 at Kanosh – exit 146

3. Kanosh, Utah

Kupci zainteresovani za pronalaženje prostranog prostora za proširenje i uživanje u miru, mogu kupiti ovu nekretninu od 5 hektara za 4.900 dolara u Kanoshu, Utah. Kanosh se nalazi u centralnom Utahu i malo više od dva sata južno od Salt Lake Cityja. Oglas za nekretninu kaže da je zemljište puno jelena, srna i druge divljači, što ga čini savršenim mestom za lovce ili ljubitelje prirode. Samo budite sigurni da se prvo opskrbite gorivom, namirnicama i drugim osnovnim potrepštinama, pošto je najbliža benzinska pumpa udaljena više od 20 minuta.

man riding bike during sunset near Albuqurque New Mexico

4. Valencia okrug, Novi Meksiko

Jedan hektar za 1.500 dolara? Šta kažete na 5,2 hektara za 8.850 dolara? Samo pogledajte u Valenciju, N.M., koja se nalazi otprilike sat vremena od Albuquerquea. Valencia okrug možda ne nudi uzbudljiv noćni život ili stvari za raditi, ali postoji više parcela zemlje na prodaju, a neke su deo predstojećih stambenih projekata. Ako vam nije stalo do toga da budete prvi investitor u bloku, mogli biste razmisliti o ulaganju u zemljište dok se ne proširi izgradnja i drugi kupac bude spreman da kupi vašu nekretninu. Ili, dovedite svoj kamper ili RV i uživajte u prostranom prostoru samo za sebe.

Border Wall Between Chihuahua Mexico and Texas at Fort Hancock with Orchard and Agricultural Fields on a Sunny Late Afternoon

5. Fort Hancock, Teksas

Kažu da je sve veće u Teksasu, kao što je ovaj veliki posao za nekretninu od 5 hektara u zapadnom Teksasu za 3.900 dolara. To je manje od 850 dolara po hektaru! Fort Hancock je grad od oko 1.200 stanovnika i nalazi se na zapadu Teksasa, tik preko granice iz Meksika i 50 milja od El Pasa. (Ako vam je ime grada poznato, možda je zato što se pominje u filmu “Bekstvo iz Šošenka”. To je mesto gde Endi kaže Redu da uzme autobus za prelazak u Meksiko.) Ova parcela zemlje je označena za stambene namene, tako da kupci mogu izgraditi kuću iz snova, parkirati RV ili koristiti zemljište za druge rekreativne aktivnosti.

Bobvila.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0