59000 porodica na Floridi će dobiti 450 dolara po detetu u okviru nove inicijative

59000 porodica na Floridi će dobiti 450 dolara po detetu u okviru nove inicijative

Otvoren Seminole Hard Rock & Casino Hotel u obliku gitare!
Od srede počinju prijave za lutriju za Zelenu Kartu 2022. Evo kako da aplicirate
10 najboljih korporacija za rad i unapređenje karijere u Sjedinjenim Državama

Skoro 59.000 porodica na Floridi dobiće čekove od 450 dolara po detetu u skladu sa inicijativom administracije guvernera Rona DeSantisa i državnog Odeljenja za decu i porodice.

Inicijativa pod nazivom “Hope Florida – A Pathway to Prosperity”  koju je pokrenula prva dama Kejsi DeSantis, a sprovodi Odeljenje za decu i porodice Floride, svakoj porodici će dodeliti jednokratnu isplatu od 450 dolara za svako dete.
Država nije precizirala u saopštenju koje porodice će dobiti novac, ali je rekla da će neke hraniteljske porodice dobiti isplatu od 450 dolara. Isplate će doći od državnih 35,5 dolara. miliona budžeta.

Inicijativa „Hope Florida“ se nada da će „voditi Floriđane na individualizovanom putu ka prosperitetu fokusirajući se na saradnju u zajednici između privatnog sektora, zajednice zasnovane na veri, neprofitnih organizacija i vladinih subjekata kako bi razbili tradicionalne silose zajednice u nastojanju da se maksimiziraju resursi i otkriti mogućnosti“, saopštila je država.

Florida će takođe dati deo od skoro 70 miliona dolara obezbeđenih u budžetu Guvernera DeSantisa Freedom First za mentorske programe.

NBC Miami

COMMENTS

WORDPRESS: 0