6 najboljih stvari koje možete raditi u Majamiju ovog vikenda: 5. do 7. jula

6 najboljih stvari koje možete raditi u Majamiju ovog vikenda: 5. do 7. jula

Optužba: Radnica Disneyjevog resorta ukrala 180.000 dolara uplaćujući novac na svoj račun
TikTok, Snapchat i Instagram: Florida razmatra zakon koji bi deci zabranio društvene mreže
Od 7. februara 2022. novi vozači kamiona u Americi imaće mnogo teže uslove za dobijanje CDL-a

Konačno je stigao vikend i želeli smo da sa vama podelimo nekoliko neverovatnih stvari koje se dešavaju u Majamiju, a koje ne želite propustiti. Iskreno, uvek se nešto dešava u ovom gradu, ali pitanje je šta su glavni događaji od petka do nedelje?

1. Uživajte u letnjim vibracijama u restoranu uz vodu

Kako vreme postaje toplije, želimo samo da se opustimo uz dobru večeru sa pogledom na naša vodena prostranstva! Ovog vikenda uživajte u opuštenom obroku na divnim mestima uz vodu u Majamiju.

2. Istražite iskustvo koje vas vodi kroz život i karijeru Lea Mesija

Pozovite prijatelje i porodicu (ili sve ljubitelje Mesija u vašem životu) da posete The Messi Experience: A Dream Come True! Prođite kroz život i karijeru fudbalske legende kroz devet tematskih zona koje obuhvataju sve, od interaktivnih igara do rekreacije autobusa pobednika Argentine.

3. Uštedite novac dok se zabavljate sa ovim besplatnim stvarima koje možete raditi u Majamiju

Most svetla, spoljna izložba poznatog vajara Jorge Jimenez Deredia

Svi znamo da je Majami skup grad, zato smo uključili i zabavne aktivnosti koje možete raditi u gradu, a da ništa ne koštaju!

4. Ohladite se na jednom od prirodnih izvora u Floridi

Ponekad vam je potreban vikend beg iz grada, a jedan od najboljih načina je da organizujete posetu kristalno čistim slatkovodnim izvorima u Floridi! Možete provesti dan opuštajući se i diveći se predivnoj prirodi oko vas dok ste na kajaku.

5. Krenite na vodu na LED svetlosnom kajaku

Vidite grad u potpuno novom svetlu na ovim kajacima koji svetle u mraku, sjajan način da doživite sjajne vode Majamija, svetlucave nebodere i još mnogo toga. Možete takođe uživati u pivu nakon veslanja. Jedinstvena noćna avantura sa L.E.D. Light Kayak Miami City Lights!

6. Pogledajte šarene zmajeve u Shops at Pembroke Gardens-u

Instalacija zmajeva u Shops at Pembroke GardensCourtesy of Shops at Pembroke Gardens
More šarenih zmajeva preplavilo je Zapadnu plazu Shops at Pembroke Gardens-a ovog leta! Ova šarena instalacija, nazvana Color Your Summer, čini najslađu pozadinu za sve vaše vikend selfije ovog leta. Biće izložena do 18. avgusta.

Secret Miami

COMMENTS

WORDPRESS: 0