7 romantičnih mesta za odmor na Floridi

7 romantičnih mesta za odmor na Floridi

Ovo su najposećeniji nacionalni parkovi u Americi
8 poznatih ulica u Americi koje morate da posetite
Top 10 destinacija na Balkanu koje treba da posetite ovog leta

Florida je prelepa destinacija za parove koji traže romantičan odmor. Od primamljive i tropske Florida Keys, do šetnje nenaseljenim plažama na idiličnim ostrvima i plesa u gradu, postoje beskrajne mogućnosti za uživanje. Spremni ste da napravite dragocene uspomene na odmoru? Evo nekih od najromantičnijih mesta na Floridi.

#1 Majami

Jedna od najboljih stvari u Majamiju su zapanjujući hoteli za parove, kao što je Fontainebleau Miami, gde možete uživati u opuštajućim spa danima ili jednostavno provesti dan ušuškani u apartmanu sa nekim od najboljih pogleda na okean. U Majamiju takođe možete da odsednete u The Setai-u na Miami Beach-u, koji savršeno kombinuje uglađeni art deco stil destinacije sa spokojnom dalekoistočnom atmosferom. Ovo je takođe jedan od najromantičnijih hotela u Americi. Kada su u pitanju romantične stvari u Majamiju, vi i vaša voljena osoba možete gledati izlazak i zalazak Sunca sa peskom i morem između prstiju. Zatim možete plesati celu noć uz seksi ritmove salse.

#2 Amelia Island

Romantic Places Florida

Amelia Island je savršeno romantično odmaralište za vikend, poznato po svojim ekskluzivnim luskuznim odmaralištima. Smešteno nekoliko milja o dlinije Florida-Džordžija, Amelia Island je ima kilometre prelepih plaža, obilje autohtonih divljih životinja i netaknute vode savršene za plivanje, ronjenje ili uživanje sa voljenom osobom. Tu su i fantastični restorani u kojima možete večerati uz sveće i slušati zvuk okeana. Zaista je očaravajuće i jedno od najromantičnijih mesta na Floridi.

#3 Anna Maria Island

"Anna Maria Island, FL / USA - 11-14-2020: Aerial shot of Bean Point Beach in Anna Maria Island."

Anna Maria ostrvo je barijerno ostrvo na obali Meksičkog zaliva Floride, koje je poznato po svojim širokim, prelepim plažama i privlačnim, čistim i toplim vodama. Strogi propisi regulišu tip zgrada i poslovanja dozvoljenih na ostrvu, dajući mu starinski osećaj – pristanište datira iz 1911.godine. Ovo odredište je popularan izbor za parove, mladence i one koji žele tek da postave pitanje.

#4 St. Augustine

Romantic Places Florida

U St. Augustine-u se osećate kao da šetate ulicama Španije, ali svi govore engleski. Ovo romantično mesto je puno nasleđa, istorije i srca. Osnovano 1565.godine, to je najstarije naselje u Sjedinjenim Državama koje je neprekidno okupirano. Možete lutati šarenim, karakterističnim ulicama ruku pod ruku i diviti se zadivljujućim španskim kolonijalnim atrakcijama i znamenitostima. U starim zgradama sada se nalaze šarmantni butici, restorani, kafići, barovi i umetničke galerije.

#5 Little Torch Key

Condos in Little Torch Key Florida Keys USA

Little Torch Key je ostrvo u donjem delu Florida Keys-a na oznakama milja 28-29 duž Američke rute 1 (U.S. Route 1). To je savršeno mesto za romantičan, osamljen odmor na plaži, daleko od gužve. Zaista možete da upoznate i uživate u društvu jedni drugih dok šetate plažama, igrate se u vodi i razgledate znamenitosti na biciklu napravljenom za dvoje.

#6 St. Petersburg

St. Petersburg je pun neverovatno romantičnih stvari koje treba uraditi, na primer, odmaranja na prelepim plažama Sent Pet-a, Fort de Soto Park-a i Egmont Key nacionalnog rezervata divljih životinja. Postoje i mnoge kulturne aktivnosti, kao što su čudesni muzeji Morean Arts Center i Salvador Dali Museum. Ali, najromantičnija destinacija i aktivnost od svih je posmatranje zalaska Sunca sa svojom voljenom osobom sa najdužeg pristaništa za pecanje na svetu u državnom parku Skyway Fishing Pier.

#7 Sanibel Island

Aerial view of the historic Sanibel Lighthouse Beach Park

Sanibel ostrvo je opravdano poznato duž Meksičkog zaliva po svojim zalascima Sunca, svetionicima i luksuznim odmaralištima. To je jedno od najromantičnijih mesta na Floridi za one koji traže skromno, tiho orkuženje na plaži. Jedna od najpopularnijih stvari ovde je šetnja plažom u potrazi za prelepim školjkama pastelnih boja, po kojima je ostrvo poznato.

 

Izvor: Bigseventravel.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0