Aerodrom u Majamiju na drugom mestu liste najboljih aerodroma na Floridi

Aerodrom u Majamiju na drugom mestu liste najboljih aerodroma na Floridi

Pouzdani sajtovi za praćenje situacije oko koronavirusa
Amerika danas obeležava “Dan sećanja” – Memorial Day
USCIS se suočava sa velikim kašnjenjima. Ovi koraci vam mogu pomoći u ubrzavanju vašeg imigracionog procesa

Prema stručnjacima sa sajta FloridaRentals.com, Međunarodni aerodrom u Majamiju rangiran je kao drugi najbolji aerodrom u Floridi.

Ocena aerodroma zasnovana je na različitim aspektima, od bezbednosti do pravovremenog poletanja aviona. Evaluirani su faktori kao što su kašnjenja, kašnjenja zbog vremenskih uslova i bezbednosnih razloga, broj zakazanih odlaznih letova, troškovi hotela u radijusu od pet milja, procenat otkazanih letova i još mnogo toga.

Prema FloridaRentals.com, Međunarodni aerodrom Melbourne Orlando osvojio je prvo mesto kao najbolji aerodrom u Floridi sa ocenom od 73.97 od 100, zatim je Miami International zauzeo drugo mesto sa ocenom od 71.52 od 100, dok je Međunarodni aerodrom Tampa na trećem mestu sa ocenom od 69.97 od 100.

Međunarodni aerodrom u Majamiju, koji je matični aerodrom za mnoge stanovnike južne Floride, izgrađen je pre 94 godine, 1928. godine, prema podacima sa svog zvaničnog veb sajta.

“Međunarodni aerodrom u Majamiju takođe ima planove za unapređenje, nakon što je nedavno najavio otvaranje privatnog luksuznog terminala za komercijalne letove 2025. godine”, izjavio je portparol sajta FloridaRentals.com.

Nedaleko od toga, na petom mestu, nalazi se Međunarodni aerodrom Fort Lauderdale-Hollywood, još jedan aerodrom u južnoj Floridi dobro poznat lokalnom stanovništvu. FLL postoji gotovo jednako dugo kao i MIA, a prema podacima sajta Broward County, osnovan je 1929. godine. Međutim, za razliku od Međunarodnog aerodroma u Majamiju, prema podacima sajta Fort Lauderdale Airport, FLL prosečno ima oko 650 letova dnevno.

Lista najboljih i najgorih aerodroma u Floridi prema sajtu FloridaRentals.com:

  1. Međunarodni aerodrom Melbourne Orlando
  2. Međunarodni aerodrom u Majamiju
  3. Međunarodni aerodrom u Tampi
  4. Međunarodni aerodrom Daytona Beach
  5. Međunarodni aerodrom Fort Lauderdale-Hollywood
  6. Međunarodni aerodrom u Orlandu
  7. Međunarodni aerodrom Sarasota/Bradenton
  8. Međunarodni aerodrom Southwest Florida
  9. Međunarodni aerodrom Jacksonville
  10. Regionalni aerodrom u Gainesvilleu

NBC Miami

COMMENTS

WORDPRESS: 0