Air Serbia uvodi letove za Majami do kraja ove godine

Air Serbia uvodi letove za Majami do kraja ove godine

Najbezbednije države u Americi za 2022. godinu
Reprezentacija Srbije pobedom započela kvafilikacije za SP
Kompanije Disney i Royal Caribbean zahtevaće od putnika dokaz o vakcinaciji za krstarenja

Srpska nacionalna avio-kompanija mogla bi uskoro da pokrene treću transatlantsku liniju i to ka Majamiju. Nova prekookeanska ruta bi prema izjavama srpskih zvaničnika trebalo da bude otvorena već do kraja ove godine.

Air Serbia (JU) bi mogla da pokrene letove između Beograda i Majamija već do kraja 2024. godine, piše Ex-Yu Aviation News.

Otvaranje treće direktne linije ka SAD bila bi prava novina za region koji do sada nije imao letove ka ovoj američkoj destinaciji. Generalni direktor avio-kompanije Jirži Marek je krajem prošle godine najavio da će naredna destinacija u Severnoj Americi biti Toronto ili Majami.

Kao jednu od prednost pokretanja letova ka Majamiju navodi se velika srpska dijaspora na Floridi kao i baza partnera American Airlinesa u ovom gradu.

Avio-prevoznik trenutno povezuje Beograd sa tri prekookeanske destinacije. U severnoameričkoj mreži Air Serbie trenutno se nalaze se Njujork (JFK) i Čikago (ORD), a letovi se obavljaju i ka jednoj kineskoj destinaciji – gradu Tjenđin (TSN).

aero.telegraf.rs

COMMENTS

WORDPRESS: 0