Air Serbia uvodi letove za Majami do kraja ove godine

Air Serbia uvodi letove za Majami do kraja ove godine

Ne propustite “plavi mesec” na nebu Floride. Sledeći se očekuje tek 2037. godine
10 najboljih država u Americi za pokretanje malog biznisa u 2021. godini
Ukoliko putujete za Njujork pripremite se za 14 dana u karantinu

Srpska nacionalna avio-kompanija mogla bi uskoro da pokrene treću transatlantsku liniju i to ka Majamiju. Nova prekookeanska ruta bi prema izjavama srpskih zvaničnika trebalo da bude otvorena već do kraja ove godine.

Air Serbia (JU) bi mogla da pokrene letove između Beograda i Majamija već do kraja 2024. godine, piše Ex-Yu Aviation News.

Otvaranje treće direktne linije ka SAD bila bi prava novina za region koji do sada nije imao letove ka ovoj američkoj destinaciji. Generalni direktor avio-kompanije Jirži Marek je krajem prošle godine najavio da će naredna destinacija u Severnoj Americi biti Toronto ili Majami.

Kao jednu od prednost pokretanja letova ka Majamiju navodi se velika srpska dijaspora na Floridi kao i baza partnera American Airlinesa u ovom gradu.

Avio-prevoznik trenutno povezuje Beograd sa tri prekookeanske destinacije. U severnoameričkoj mreži Air Serbie trenutno se nalaze se Njujork (JFK) i Čikago (ORD), a letovi se obavljaju i ka jednoj kineskoj destinaciji – gradu Tjenđin (TSN).

aero.telegraf.rs

COMMENTS

WORDPRESS: 0