Allegiant Airlines: Kreće 15 novih linija ka Floridi po super povoljnim cenama

Allegiant Airlines: Kreće 15 novih linija ka Floridi po super povoljnim cenama

Nike – Sve što niste znali o jednom od najvećih američkih brendova
FK Crvenka Miami – Važna pobeda u borbi za plej of
Planirate da putujete ove jeseni – sve informacije o ograničenjima za putovanja u Americi

Allegiant Airlines nedavno je najavio povratak petnaest neprekidnih letova do aerodroma Destin-Fort Walton Beach, na Emerald Coast, kao deo sezonske letnje usluge. Putnici će moći da posete popularnu destinaciju za odmor iz Des Moinesa, Knoxvillea, Tulse i drugih gradova koje je aviokompanija potvrdila Travel + Leisure-u.

“Drew Wells, glavni direktor prihoda u kompaniji Allegiant, izjavio je za T+L: ‘Sa zadovoljstvom vraćamo ove sezonske rute kako bi putnici mogli da uživaju u nekim od najpopularnijih destinacija naše mreže baš na vreme za letnji odmor.’

Početni datumi novih linija variraju između 16. maja i 1. juna, a putnici mogu pronaći kompletan raspored letova na veb stranici Allegianta. Cene karata za nove rute kreću se već od 48 dolara, a T+L je primetio dostupnost tokom celog leta.

Kompletan spisak gradova koji će pružati nove usluge uključuje gradove: Asheville, Clarksburg / Morgantown, Des Moines, Evansville, Huntington, Knoxville, Lexington, Little Rock, Memphis, Omaha, Peoria, Shreveport, Springfield / Branson i Tulsa.”

msn.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0