Amazon Prime Day – datum i ponude koje se očekuju

Amazon Prime Day – datum i ponude koje se očekuju

Miami Spice 2022: Lista restorana koji učestvuju
Najveći kruzer na svetu počeo da prihvata rane rezervacije
Premijera filma “Realna Priča” u Majamiju!

Prime Day počinje u ponedeljak, 21.juna.  Amazon je potvrdio da se njegov mega maloprodajni praznik seli u mesec jun. Pored toga, Amazon kaže da će Prime Day 2021.godine obuhvatiti preko dva miliona Prime Day ponuda u svakoj kategoriji tokom 48 sati.

U prošlosti se Amazon Prime Day obično javljao u julu. Međutim, prošle godine je pandemija dovela do toga da Amazon pomeri svoj događaj za oktobar. To čini ovu godinu drugu za redom kako je Amazon promenio datum premijere od jula. U svakom slučaju, imamo još malo vremena do prve serije Prime Day ponuda.

Dakle, pregledaćemo neke od prošlogodišnjih najboljih Prime Day ponuda kako bismo stekli ideju šta možemo očekivati od Prime Day-a ove godine. Ako niste Prime član, sada je vreme da se prijavite za 30 sati besplatne članarine.

Ponude koje možete kupovati uoči Prime Day-a:

 • Adidas: do 55% sniženja na polo majice, patike, dresove i još mnogo toga
 • Alex prodaja uređaja: echo uređaji već od $19
 • Apple serija satova 6 (GPS/40mm): bili $399, sada $329
 • Stvari za spavaće sobe i kupatila: ponude za prekrivače, zavese za tuširanje i još mnogo toga
 • Odeća: do 50% popusta za Anne Klein, Bulova, Izod
 • Fitnes: ponude od $10
 • Namirnice: do 35% popusta za Quaker, Starbucks, Lay’s i još mnogo drugih
 • HDTV: ponude smart TV od $99
 • Slušalice: ponude od $10
 • Laptopovi: uštedite na MacBooks, Chromebooks i Windows uređajima
 • Nike: do 50% popusta na patike i šortseve
 • Stolice za kancelarije: ponude od $39
 • PS5 igrice: ponude od $10
 • Smart TV prodaja: ponude od $149

 

Kupite poklon karticu od $40: uzmite $10 Prime Day gratis na Amazonu

Prime Day ponude počinju sa ovom Amazonovom sjajnom ponudom. Kupite Prime Day egift karticu za $40 ili više, i dobićete $10 kredita na svom računu. Iskoristite kupon kod „GIFTFORPD21“ na blagajni da biste dobili ovu ponudu. Ponuda se završava 21.juna u 02:59h ET.

Amazon smart TV prodaja: ponude od $99 na Amazonu

Prime Day je izvrsna prilika za postizanje kupovine novog TV-a. Bez obzira da li tražite televizor za dečiju sobu ili kućnu kancelariju, Fire TV su sada u prodaji od $99. jeftiniji televizori su modeli od 720p, koji su izvrsni za male prostore ili kao rezervni televizori. Svi televizori imaju glasovni daljinski upravljač sa ugrađenom opcijom komunikacije sa Alex-om.

Potrošite $10 na mala poslovanja: dobijte $10 kredita na Amazonu

Jedan od prvih Amazonovih ugovora za Prime Day je osmišljen da pomogne malim poslovanjima. Do 20.juna, Amazon će ponuditi kredit od $10 (koji se koristi na Prime Day) članovima koji potroše $10 na proizvode odabranih brendova malih preduzeća i proizvode u Amazonovoj prodavnici. Uređaji koji ispunjavaju uslove uključujući proizvode uključuju proizvode iz Handmade i Lauchpad Amazonovih radnji.

Amazon Prime Rewards Visa: do $100 poklon kartica na Amazonu

Amazon nudi poklon karticu do $100 ako se kvalifikujete za jednu od njihovih kreditnih kartica. Prijavite se za Amazon Rewards Visa karticu (Prime članstvo nije potrebno) i dobićete trenutnu Amazon poklon karticu od $50 po odobrenju. Alternativno, prijavite se za Amazon Prime Rewards Visa karticu (samo za Prime članove) i dobićete velikodušnu Amazon poklon karticu od $100. Prva kartica vam vraća 3% gotovine kada kupujete na Amazonu ili Whole Foods a druga vam vraća 5% gotovine.

 

Šta je Amazon Prime Day 2021?

Prime Day je 48-časovni praznik u maloprodaji namenjen Prime članovima. Amazon Prime Day je prvobitno počeo u julu 2015.godine kao način proslave Amazonove 20.godišnjice. Amazon je tokom 24 sata smanjio cenu stotinama predmeta na svojoj veb lokaciji. Događaj je bio hit i od tada je Amazon Prime Day prerastao u ogroman praznik u maloprodaji.

Danas Prime Day ponude uključuju popuste ne sve, od Echo Dot do Nike patika. Postao je ogromna sila za Amazon i predviđamo da će 2021.godine biti jedanko jak kao i prethodnih godina.

Kada je Prime Day 2021.godine?

Prime Day se obično slavi u julu, ali je Amazon potvrdio da će Prime Day ove godine biti 21.i 22.juna. Za kupce to znači da su Prime Day ponude samo dve nedelje daleko. Prošle godine je 13.oktobar bio dan kada se održao ovaj praznik. Pandemija i neviđeni porast isporuka su doveli do toga da je Amazon morao da odloži Prime Day za nekoliko meseci.

Koliko traju Prime Day ponude?

Prime Day će ove godine trajati 48 sati, kao i prošle godine. Međutim, ponude za Prime Day nisu uvek trajale puna dva dana. Prva proslava premijere Prime Day-a je trajala 24h. Tokom 2017.godine, Amazon je proširio trajanje Prime Day-a sa 24-časovnog događaja na onaj koji je trajao 30 sati. Tokom 2018.godine, Amazon je produžio ovaj praznik na 36 sati, a zatim i na 48h u 2019.godini.

 

Izvor: Tomsguide

COMMENTS

WORDPRESS: 0