Amazon saopštio datum najveće online rasprodaje – Prime Day

Amazon saopštio datum najveće online rasprodaje – Prime Day

Električni skuteri bi se mogli brzo vratiti na ulice Majamija, ali sa novim pravilima i ograničenjima
Koja prava imaju deca čiji su roditelji ilegalni imigranati u Americi
Miami Spice se vraća nakon pauze. Evo koji sve restorani učestvuju ove godine

Amazon je u ponedeljak saopštio da će se najveća online rasprodaja, čuveni Amazon Prime Day ove godine održati 13. i 14. oktobra.

Prime day, koji se tradicionalno održavao sredinom jula, odložen je zbog pandemije.

Mislimo da će Prime Day ove godine biti veći nego što je ikada bio“, rekao je Jamil Ghani, potpredsednik Amazon Prime-a. “Ovo do sada je sigurno bila godina bez presedana i mi smo se pripremali za ono što sledi tokom cele godine. Mislimo da je 13. i 14. oktobar pravo vreme za početak uspešne i sigurne sezone praznika.”

Amazon je svoj prvi Prime Day započeo u julu 2015. godine, slaveći 20. godišnjicu kompanije. Amazon je produžavao Prime Day tokom poslednjih pet godina svog postojanja, zvanično ga produživši na dva dana i nudeći preliminarne ponude nedeljama pre velikog događaja.

Ovaj prodajni događaj podstakao je Amazonovu prodaju. Ali, što je još važnije, Amazon koristi ovaj događaj kako bi istakao svoje proizvode i privukao nove članove na svoj pretplatni program koji više od 100 miliona ljudi širom sveta smatra neizostavnim delom svog života. Velika većina ponuda kompanije na Prime Day ekskluzivna je samo za Prime članove – pretplatu od 120 dolara godišnje koja kupcima nudi muziku, filmove, TV emisije i besplatnu dostavu.

Amazon je tokom poslednjeg kvartala koji je završen 30. juna obavestio o prodaji od 88,9 milijardi dolara, što je 40% više u odnosu na isti period prethodne godine. Neto prihod se udvostručio tokom tromesečja na 5,2 milijarde dolara.

Izvor: CNN

COMMENTS

WORDPRESS: 0