Amazon (Style) otvorio prvu prodavnicu odeće u Americi

Amazon (Style) otvorio prvu prodavnicu odeće u Americi

Miami Spice se vraća nakon pauze. Evo koji sve restorani učestvuju ove godine
Rakija Grill Grand Opening
Gradonačelnica okruga Miami Dade planira ukidanje policijskog časa od 5. aprila

Amazon je u sredu otvorio svoju prvu pravu prodavnicu odeće u Glendejlu u Kaliforniji, potvrdila je kompanija Insajderu. Kupci će moći da kupuju i mušku i žensku odeću, obuću i dodatke.
Prodavnica, koju je Amazon prvi put najavio u januaru, koristi neke nove tehnologije koje se ne mogu naći među prodavcima tradicionalne odeće.
Kako je Insajder ranije izvestio, Amazon Style će se u velikoj meri oslanjati na tehnologiju. Kupci mogu da koriste aplikaciju Amazon Shopping da pošalju artikle koji im se dopadaju u sobu za probanje odeće.
U sobama, kupci mogu dodirnuti ekran osetljiv na dodir da pretražuju i ocenjuju stavke. Oni takođe mogu da koriste ekran da traže dodatne veličine i stilove, a radnici Amazon Style-a dostavljaju artikle u prostoriju.
Dok obilazie radnju kupci mogu da skeniraju QR kod artikla da vide više detalja o njemu, kao što su druge veličine, boje i ocene kupaca. Aplikacija takođe omogućava kupcima da šalju artikle na šalter za preuzimanje, eliminišući potrebu da šetaju po prodavnici.
Prodavnica nudi brendove od Calvin Klein-a, preko Lacoste-a, do Levi’sa. Kompanija je saopštila da će cene artikala varirati od pristupačnijih do onih više klase.

Insider

COMMENTS

WORDPRESS: 0