Amazon (Style) otvorio prvu prodavnicu odeće u Americi

Amazon (Style) otvorio prvu prodavnicu odeće u Americi

Premijera filma EKIPA u Majamiju 18. Novembra!
Ništa od gostovanja fudbalera Srbije u Orlandu. Odbijen zahtev za vize, otkazana utakmica!
19 najvećih muzičkih festivala u 2022.godini – Evo koje događaje ne smete propustiti

Amazon je u sredu otvorio svoju prvu pravu prodavnicu odeće u Glendejlu u Kaliforniji, potvrdila je kompanija Insajderu. Kupci će moći da kupuju i mušku i žensku odeću, obuću i dodatke.
Prodavnica, koju je Amazon prvi put najavio u januaru, koristi neke nove tehnologije koje se ne mogu naći među prodavcima tradicionalne odeće.
Kako je Insajder ranije izvestio, Amazon Style će se u velikoj meri oslanjati na tehnologiju. Kupci mogu da koriste aplikaciju Amazon Shopping da pošalju artikle koji im se dopadaju u sobu za probanje odeće.
U sobama, kupci mogu dodirnuti ekran osetljiv na dodir da pretražuju i ocenjuju stavke. Oni takođe mogu da koriste ekran da traže dodatne veličine i stilove, a radnici Amazon Style-a dostavljaju artikle u prostoriju.
Dok obilazie radnju kupci mogu da skeniraju QR kod artikla da vide više detalja o njemu, kao što su druge veličine, boje i ocene kupaca. Aplikacija takođe omogućava kupcima da šalju artikle na šalter za preuzimanje, eliminišući potrebu da šetaju po prodavnici.
Prodavnica nudi brendove od Calvin Klein-a, preko Lacoste-a, do Levi’sa. Kompanija je saopštila da će cene artikala varirati od pristupačnijih do onih više klase.

Insider

COMMENTS

WORDPRESS: 0