Amazon otvara “4 Star” prodavnicu na Lincoln Road-u

Amazon otvara “4 Star” prodavnicu na Lincoln Road-u

Top 20 mesta za rad i uživanje tokom praznika: Grad sa Floride opet zauzeo prvo mesto
Deset najznačajnijih izuma i stvari koje su nastale na Floridi
CDC ne menja smernice o maskama, uprkos širenju delta soja

Pre nego što je koronavirus primorao prodavnice i restorane da se zatvore, Lincoln Road na Miami Beach-u imao je problema da zadrži komercijalne sadržaje. Visoke rente, korporativni bankroti, konkurencija iz drugih delova grada koji se brzo razvijaju poput Wynwooda i Brickela, uz prodaju putem interneta doveli su do odlaska velikog broja radnji sa jedne od najpoznatijih ulica u gradu.

Najveća svetska online prodavnica, Amazon, otvoriće svoju prvu prodavnicu u Majamiju upravno na Lincoln Road-u, na adresi 700 Lincoln Road, gde se nekada nalazio popularni Nexxt Cafe.

Koncept prodavnice jeste „najbolje od“ Amazonovih proizvoda, dakle sve što se nalazi u prodavnici ocenjeno je sa 4 ili više zvezdica, prodaje ih „top prodavac“ ili su “novi i u trendu“.

amazon otvara prodavnicu u majamiju miami glasnik

Izvor: Amazon.com

Prema dostupnim podacima, biće istaknuti proizvodi iz nekih od najpopularnijih kategorija na Amazonovoj platformi, uključujući različite uređaje, elektroniku, kuhinjske aparate, igračke, knjige i video igre.

Amazon ohrabruje kupce da u prodavnicama sa 4 zvezdice “pregledaju i istražuju proizvode koliko god im je potrebno”. Moći ćete da “testirate Amazon uređaje iz porodica Echo, Kindle, Fire tablet i Fire TV, zajedno sa širokim izborom pametnih kućnih dodataka koji rade sa Alexom. ”

Amazon je do sada otvorio prodavnice u 7 država širom SAD, ali datum otvaranje ove u Majamiju još uvek nije objavljen.

Izvor: ReMiamiBeach

COMMENTS

WORDPRESS: 0