Amazon uvodi dostavu istog dana za Prime korisnike u odabranim gradovima

Amazon uvodi dostavu istog dana za Prime korisnike u odabranim gradovima

Aerodrom u Majamiju uvodi tehnologiju prepoznavanja lica
Miami-Dade: Kazina i restorani otvaraju se od ponedeljka
Ian je sada uragan kategorije 4, i predviđa se da će uskoro doći do obala Floride

Nakon godina nadmetanja sa tržnim centrima, Amazon sada ulazi u partnerstvo sa nekoliko glavnih trgovačkih lanaca kao deo nove pogodnosti isporuke za Prime članove u odabranim gradovima.

Maloprodajni gigant je u ponedeljak najavio da članovi Prime-a sada mogu da iskoriste isporuku istog dana od brendova tržnih centara GNC, Diesel, PacSun i Superdry, a uskoro će doći Sur La Table i 100% Pure.

Prime članovi koji žive u odabranim poštanskim brojevima u Arizoni, Floridi, Džordžiji, Ilinoisu, Nevadi, Nju Džersiju, Pensilvaniji, Teksasu, Virdžiniji i Vašingtonu mogu da iskoriste prednosti isporuke istog dana ili preuzimanja u prodavnici, ako žele.

Međutim, postoji jedan uslov – porudžbina mora da iznosi najmanje 25 dolara da bi se kvalifikovali za besplatnu dostavu. Ako ste ispod te cifre, moraćete da platite dodatnih 2,99 USD.

„Širenje Amazonove Isporuke istog dana kako bi se uključili omiljeni brendovi koji se isporučuju direktno sa obližnjih maloprodajnih lokacija samo je još jedan način na koji kupcima nudimo još veći izbor, većim brzinama“, rekla je Sara Metju, direktorka Amazon Delivery Experience. „Uzbuđeni smo što vidimo kako ovaj novi model oživljava i radujemo se dodavanju više brendova, prodavnica i lokacija u program.

U januaru, Amazon je najavio planove za otvaranje fizičke prodavnice odeće u tržnom centru u Južnoj Kaliforniji tokom godine.

Da biste videli da li se kvalifikujete za besplatnu isporuku istog dana, pogledajte listu lokacija koje učestvuju.

WGNTV

COMMENTS

WORDPRESS: 0