Aplikacija za Zelenu kartu skuplja i do 70% od 1. aprila

Aplikacija za Zelenu kartu skuplja i do 70% od 1. aprila

USCIS – Imigranti će moći da menjaju pol na imigracionim obrascima bez dodatnih dokaza
Evo koje važne uredbe CARES zakona ističu na kraju meseca
5 najbržih načina za dobijanje zelene karte – Evo najbitnijih informacija

USCIS nastavlja sa značajnim povećanjem taksi za različite imigracione aplikacije. Ova promena predstavlja prilagođavanje cena prvi put od 2016. godine.

Nove cene će stupiti na snagu 1. aprila 2024. godine. Ovo povećanje ima značajne posledice, posebno za aplikacije za imigraciju zasnovane na porodičnoj osnovi, koje su među najviše pogođenim kategorijama.

Troškovi aplikacija za promenu statusa (zeleni karton) će se udvostručiti sa trenutnih 1.760 dolara na 3.005 dolara što je povećanje od 71%.

Budući aplikanti, posebno oni koji razmatraju imigraciju na osnovu porodičnih veza, trebalo bi da podnesu svoje aplikacije pre 1. aprila kako bi iskoristili trenutno niže takse. Tačnost i potpunost podataka u aplikacijama su od suštinskog značaja kako bi se sprečila odlaganja ili odbijanja, posebno što se datum roka približava.

oc law group advokati chicago

Advokatska kancelarija OC Law Group LLC iz Chicaga pruža neophodnu ekspertizu i obezbeđuje pravnu potporu kako bi olakšala ovaj proces i omogućila kompanijama i kandidatima uspešan put ka ostvarivanju profesionalnih ciljeva u SAD.

Kako mogu izračunati nove takse za moju aplikaciju?

USCIS ima kalkulator taksi na svom veb sajtu. Aplikanti mogu uneti detalje svog specifičnog slučaja kako bi dobili procenu novih taksi koje će morati da plate nakon aprila 2024.

boundless.com

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    veliko povećanje. Ne znam šta je namera, da se manje aplicira? Ako ej tako može da se smanji broj zelenih karti, ovako će samo da iscede pare iz džepova imigranata.