Atrakcije za celu porodicu: Ne propustite ove zabavne parkove u Majamiju

Atrakcije za celu porodicu: Ne propustite ove zabavne parkove u Majamiju

Školski sistem u Americi – Sve što treba da znate
Zelena Karta je prvi put uvedena 1950.godine. Evo kako je nastao najpoželjniji dokument svih imigranata
Kompletno imunizovano više od polovine odraslih građana Amerike

Ako volite dobru zabavu u zabavnom parku, a ne želite daleku vožnju od Majamija, možete se zabaviti na sledećim atrakcijama koje nude uzbudljive vožnje, vodene tobogane, zip-linove.

Treetop Trekking Miami

Ova šarmantna atrakcija već dugo oduševljava posetioce – od 1936. godine. Gosti uranjaju u pravu avanturu džungle, mogu lutati kroz tropsko rastinje, saznati nešto više o neobičnim životinjama iz celog sveta i uživati u privatnim VIP turama i susretima sa životinjama. Da, možete se suočiti licem u lice sa kul stvorenjima poput lemura, velikih kapibara i skoro vek starih kornjača.

Dezerland Action Park

Ovaj zabavni avanturistički park u Severnom Majamiju poznat je kao najveća zatvorena atrakcija u Južnoj Floridi i doslovno ima nešto za svakoga. Možete očekivati vožnje na trkačkoj stazi, sobu sa trampolinama, VR doživljaje, roler skate, penjački zid, stazu sa užetom i još mnogo toga. Osim toga, najmlađi članovi porodice mogu nauče nove veštine i tehnike penjanja, ljuljanja, agilnosti i snage na Mini Ninja stazi.

Rapids Water Park

Ako ste raspoloženi za vodeni park, onda posetite Rapids Water Park u Riviera Beach-u. Iako je udaljen gotovo dva sata vožnje od Majamija, vredno je putovanje za one najsunčanije vikende. Ovaj vodeni park ima dovoljno atrakcija da zadovolji većinu ljubitelja avantura i uzbuđenja. Dakle, bilo da želite da se spustite niz visoki tobogan, prskate po delovima pogodnim za decu ili trčite niz najnoviju atrakciju, ovo je mesto za vas.

secretmiami.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0