Bela kuća pokrenula vebsajt na kome možete naručiti besplatne kućne testove na Covid 19

Bela kuća pokrenula vebsajt na kome možete naručiti besplatne kućne testove na Covid 19

Počelo prijavljivanje za zdravstveno osiguranje 2022. godine. Evo kada počinje i koliko će trajati u vašoj državi
Novi finansijski centar: Trilion dolara premešteno iz Njujorka u Majami
Usvojen plan za pomoć restoranima i radnicima koji su ostali bez posla

Amerikanci sada mogu da zatraže besplatne testove na COVID-19 koje možete uraditi kod kuće od savezne vlade jer se zemlja suočava sa velikom nestašicom. Te nestašice će takođe uticati na to koliko besplatnih testova možete zatražiti, s tim što je Bela kuća ograničila narudžbine na samo četiri besplatna testa po domaćinstvu.

Iako je prvobitno objavljeno da vebsajt neće početi da prihvata narudžbine do srede, 19. januara, COVIDTests.gov je sada onlajn i izgleda da obrađuje zahteve za testove. Ovi testovi su potpuno besplatni za naručivanje, a očekuje se da će testovi biti isporučeni u roku od 7 do 12 dana.

Naručite svoj besplatni Covid test ovde

Dostupni testovi su brzi antigen testovi, a ne PCR testovi. Svi testovi koji se isporučuju su odobreni od strane FDA, ali nećete moći da izaberete koji brend ćete dobiti. Testovi daju rezultate u roku od 30 minuta i mogu se koristiti bez obzira da li imate simptome COVID-19 ili ste vakcinisani.

Na veb-sajtu Bela kuća preporučuje testiranje kod kuće ako počnete da imate simptome COVID-19, najmanje pet dana nakon što ste imali bliski kontakt sa nekim ko ima COVID-19.

WGNTV

COMMENTS

WORDPRESS: 0