Besplatno zdravstveno osiguranje za milione Amerikanaca do kraja godine

Besplatno zdravstveno osiguranje za milione Amerikanaca do kraja godine

Vlasnik ste kompanije u SAD i želite da zaposlite radnike koji žive u Srbiji? Ministarstvo rada Sjedinjenih Država kaže da je ovo – legalno!
Ovog vikenda održava se Miami Marathon 2020!
Ne propustite: 45. Miami Beach Art Deco Weekend od 14 – 16 januara

Milioni Amerikanaca mogli bi se kvalifikovati za besplatno zdravstveno osiguranje do kraja 2021. godine.

Besplatno zdravstveno osiguranje odredba je zakona American Rescue Plan, koji je predsednik Bajden potpisao u martu.

Prema centrima za Medicare i Medicaid usluge, potrošači koji su primili ili im je odobreno da primaju naknade za nezaposlene bilo kada u 2021. godini, ispunjavaju uslove.

Promena je stupila na snagu 1. jula.

„Podstičemo građane koji su primili naknadu za nezaposlenost 2021. godine da posete Marketplace da vide da li ispunjavaju uslove da uštede novac na premijama zdravstvenog osiguranja“, rekao je sekretar HHS-a Ksavier Becerra.

Da bi se prijavili, korisnici treba da posete HealthCare.gov kako bi podneli novu prijavu ili ažurirali svoje postojeće informacije o osiguranju.

Prema podacima, prosečno tri od pet neosiguranih Amerikanaca koji ispunjavaju uslove mogu pristupiti paketima od $0. Takođe, prosečno četiri od pet trenutnih korisnika zdravstvenog osiguranja moći će da pronađu pakete za $10 mesečno ili manje.

Ne postoje ograničenja prihoda za podnosioce zahteva. Uslov je samo da su u bilo kom trenutku u 2021. godini dobili odobrenje za naknadu za nezaposlene.

Prijave će se primati do 15. avgusta.

Više informacija možete dobiti pozivom Marketplace Call Centra na 1-800-318-2596 ili posetom sajta putem sledećeg linka.

COMMENTS

WORDPRESS: 0