Brickell dospeo na listu “Coolest Neighbourhoods in The World“ magazina TimeOut

Brickell dospeo na listu “Coolest Neighbourhoods in The World“ magazina TimeOut

Amerika se sprema za mogućnost imunizacije dodatnom dozom vakcine
Kupovina kuće jeftinija je od iznajmljivanja u skoro polovini metro područja u SAD! Predstavljamo vam 5 najboljih ponuda za kupovinu nekretnina u Majamiju!
Deset država koje najviše zarađuju od turizma u Americi

Ako živite na Brickellu, verovatno verujete da živite u jednoj od najboljih četvrti na Floridi. Izgleda da se i čuveni magazin TimeOut sada slaže sa vama. TimeOut je upravo objavio svoju godišnju listu „Coolest Neighbourhoods in The World“, i – pogađate – Brickell se nalazi na ovoj listi.  Mesto stalne izgradnje, vrhunskih stanova i mostova koji je uvek otvaraju u sred saobraćajnog špica, Brickell je jedna od samo pet četvrti u Sjedinjenim Državama koje se našlo na listi.

Ostali su Andersonville u Čikagu, koji je došao na drugo mesto; Čelsi u Njujorku; Silver Lake u Los Anđelesu; i Central Square na granici Bostona i Kembridža. Da bi došli do ovog zaključka, urednici TimeOut -a su koristili rezultate godišnje ankete Time Out Index, u kojoj je anketirano 27.000 stanovnika grada, a zatim su ponudili rezultate lokalnim urednicima i saradnicima, koji su proverili glasanje i napravili konačan izbor.

 

Miami Herald

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0