Brightline se zvanično vraća 8.novembra, i prva vožnja je besplatna!

Brightline se zvanično vraća 8.novembra, i prva vožnja je besplatna!

Kako postati dispečer u trucking industriji – Evo najbitnijih informacija
FK Crvenka Miami – Ubedljiva pobeda za kraj regularnog dela, sledi plej of!
Evog zbog čega je Amerika protiv kovid pasoša i šta je njihova alternativa

Prva vožnja u novembru je besplatna za karte kupljene preko aplikacije!

Posle meseci čekanja, Brightline je zvanično najavio da će ponovo pokrenuti svoju uslugu od 8.novembra između stanica u Majamiju, Fort Lauderdale-u i West Palm Beach-u.

Brightline će se ponovo pokrenuti sa višestrukim poboljšanjima, uključujući nove opcije za hranu i piće, kao i besplatan prevoz od vrata do vrata u decembru.

Počevši od srede, putnici mogu da kupe karte i reezrvišu buduće planove putovanja preko nove web stranice i mobilne aplikacije Brightline-a.

Za one koji jedva čekaju da se ukrcaju, postoji bonus podsticaj – usluga voza nudi prvu vožnju besplatno preko njihove nove Brightline aplikacije za pametne ponude za vožnju tokom novembra.

Osim toga, početne cene karata počeće od 10 dolara za SMART vožnje i 27 dolara za PREMIUM vožnje samo na ograničeno vreme.

Postoji mnogo entuzijazma za povratak Brightline-a i uzbuđeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu prethodnim vozačima i svim našim novim vozačima 8.novembra“, kaže Patrick Goddard, predsednik Brightline-a. „Naše ponovno pokretanje otvara novo poglavlje za Brightline koje uključuje poboljšano iskustvo gostiju, od trenutka kada rezervišu svoje planove putovanja u našoj aplikaciji, do trenutka kada stignu na svoje konačno odredište. Svaka faza putovanja Brightline-om je izgrađena kroz sočivo današnjeg modernog putnika i stvara iskustvo putovanja za odnosu na bilo koje drugo“.

Šta je zapravo novo? Evo šta možete da očekujete po dolasku na svoju Brightline stanicu.

Vozači će sada moći da iskuse novu uslugu od vrata do vrata koja će uključivati i privatna vozila i vozila drugih proizvođača koja podržavaju uslugu od tačke do tačke izvan voza. Prema Brightline-u, ovo će pomoći svojim gostima da planiraju putovanja koristeći javni prevoz, Citibikes, skutere, šatlove i vozila sa vozačem.

Brightline takođe radi na partnerstvu sa lokalnim agencijama za javni prevoz kako bi u bliskoj budućnosti integrisala povezanost između oba načina prevoza.

Na stanici MiamiCentral, očekujte da vidite Citizens MiamiCentral, novi kulinarski centar od 26.000 kvadratnih stopa kompanije C3, globalne tehnološke platforme za hranu, na kojoj će se nalaziti ponuda restorana inspirisana svetski poznatim kuvarima kao što je „Gvozdeni kuvar“ Masaharu Morimoto, šef kuhinje Katsuya Uechi, kuvar sa Michelin zvezdicom Dani Garcia i kuvar Dario Cecchini.

Prvobitni zakupci MiamiCentral-a koji će takođe biti otvoreni u Citizens-u od 8.novmebra uključuju KUENKO i Pantagonia-u.

Ostali prodavci i restorani koji dolaze u Citizens MiamiCentral u novembru (sa još njih u decembru) uključuju EllaMia, Cindy Lou’s Cookies, Umami Burger, Sam’s Crispy Chicken i Cicci di Carne.

 

Izvor: Local10.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0