Brightline ukida jeftine propusnice, a uvodi skuplje mesečne pakete

Brightline ukida jeftine propusnice, a uvodi skuplje mesečne pakete

Srbija među najboljim svetskim destinacijama za 2022. godinu
Iznajmiti ili kupiti kuću u Americi? Za i protiv, sve što treba da znate
Polovina kozmetičkih proizvoda u Americi sadrži otrovne materije

Brightlineovi novi paketi karata su tri puta skuplji od propusnica za putnike koje su ukinute 1. juna. Brightline je najavio da će ukinuti proizvode All Station Shared Pass, SoFlo Shared Pass i SoFlo Solo Pass. Prestao sa prodajom svojih značajno povoljnijih propusnica za putnike koji često putuju. Ova odluka znači kraj paketa karata na koje su se mnogi putnici oslanjali kako bi bez gužvi putovali na posao u Južnoj Floridi.

Popularne ponude za putnike, uključujući All Station Shared Pass, SoFlo Shared Pass i SoFlo Solo Pass, ukinute su 1. juna. Propusnica za putovanje između Miamija i Aventure, čija cena kreće od 299 dolara i važi za 40 vožnji u 30 dana, ostaje dostupna u ograničenim količinama na osnovu prethodnog dogovora između Brightlinea i okruga Miami-Dade.

Umesto starih propusnica, vozni servis nudi novi paket karata sa fiksnom cenom za 10 vožnji za stanice od West Palm Beacha do Miamija po ceni od 350 dolara za standardno sedište i 550 dolara za premijum sedište. Paket za 10 vožnji za stanice ograničene na Brightlineovu južnu liniju (od Fort Lauderdalea do Miamija) biće dostupan za 250 dolara i 350 dolara za standardno i premijum sedište. Propusnice za 10 vožnji važe 30 dana od datuma kupovine.

Novi paketi su značajno skuplji po vožnji od starih paketa. Na primer, sada ukinuta SoFlo Solo Pass je nudila 40 vožnji u 30 dana za 399 dolara. (To je tri i po puta jeftinije po vožnji u poređenju sa novim propusnicama.)

Miami New Times

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0