Broj oglasa za poslove koji zahtevaju obaveznu vakcinaciju porastao 20 puta od avgusta

Broj oglasa za poslove koji zahtevaju obaveznu vakcinaciju porastao 20 puta od avgusta

Zbog čega se prestonica Floride nalazi u Talahasiju?
Miami Beach – Zabrana za Airbnb i slične platforme za iznajmljivanje stanova
7 stvari po kojima je Amerika poznata

Broj oglasa za posao na LinkedInu koji uključuju zahteve za obaveznom vakcinacijom skočio je 20 puta u poslednja dva meseca, rekao je za Forbes portparol platforme.

Broj oglasa za posao koji zahtevaju vakcinaciju protiv Covid-19 naglo je porastao od kada je američka Uprava za hranu i lekove u avgustu potpuno odobrila vakcinu Pfizer-BioNTech, navodi se u podacima LinkedIna dostavljenim Forbesu, jer poslodavci pojačavaju pritisak na radnike koji još uvek odbijaju da se vrate na posao.

Strpljenje sa nevakcinisanim je potrošeno na mnogim nivoima vlasti, u korporativnoj Americi i među vakcinisanim Amerikancima. Dok većina vakcinisanih Amerikanaca okrivljuje zadržavanje vakcina za povećanje broja slučajeva koronavirusa i stalna ograničenja, mali broj nevakcinisanih smatra da su odgovorni za strašno stanje pandemije.

Ovaj jaz u razumevanju i ponašanju-ankete pokazuju da je manje verovatno da će nevakcinisani biti zabrinuti zbog Covid-19 ili da će slediti mere predostrožnosti poput nošenja maski da bi zaustavili njegovo širenje i verovatnije da će se baviti normalnim aktivnostima-sada se infiltrira u svaki aspekt života i status vakcinacije postaje sve važniji. Vakcinisani isključuju nevakcinisane prijatelje i porodicu, koji sve više ne mogu da putuju, jedu, pohađaju fakultet ili posao. Napetosti su velike, mnogi nevakcinisani su ljuti na ograničenja, isključenja, a ponekad i na diskriminaciju, a mnogima vakcinisanima je neprijatno što moraju da provode vreme ili da se prilagode ograničenjima.

Teško je doći do preciznih podataka o broju poslova za koje je potrebna vakcinacija. LinkedIn, iako ga koriste stotine miliona ljudi širom sveta, prvenstveno je društvena mreža namenjena poslovnim profesionalcima.

Forbes

COMMENTS

WORDPRESS: 0