Broj oglasa za poslove koji zahtevaju obaveznu vakcinaciju porastao 20 puta od avgusta

Broj oglasa za poslove koji zahtevaju obaveznu vakcinaciju porastao 20 puta od avgusta

Miami Maraton – Evo koje će ulice biti zatvorene za saobraćaj ove nedelje
Brightline otvara stanicu u Orlandu sledeće nedelje
Kako da registrujete automobil u Americi? Evo najbitnijih informacija koje treba da znate

Broj oglasa za posao na LinkedInu koji uključuju zahteve za obaveznom vakcinacijom skočio je 20 puta u poslednja dva meseca, rekao je za Forbes portparol platforme.

Broj oglasa za posao koji zahtevaju vakcinaciju protiv Covid-19 naglo je porastao od kada je američka Uprava za hranu i lekove u avgustu potpuno odobrila vakcinu Pfizer-BioNTech, navodi se u podacima LinkedIna dostavljenim Forbesu, jer poslodavci pojačavaju pritisak na radnike koji još uvek odbijaju da se vrate na posao.

Strpljenje sa nevakcinisanim je potrošeno na mnogim nivoima vlasti, u korporativnoj Americi i među vakcinisanim Amerikancima. Dok većina vakcinisanih Amerikanaca okrivljuje zadržavanje vakcina za povećanje broja slučajeva koronavirusa i stalna ograničenja, mali broj nevakcinisanih smatra da su odgovorni za strašno stanje pandemije.

Ovaj jaz u razumevanju i ponašanju-ankete pokazuju da je manje verovatno da će nevakcinisani biti zabrinuti zbog Covid-19 ili da će slediti mere predostrožnosti poput nošenja maski da bi zaustavili njegovo širenje i verovatnije da će se baviti normalnim aktivnostima-sada se infiltrira u svaki aspekt života i status vakcinacije postaje sve važniji. Vakcinisani isključuju nevakcinisane prijatelje i porodicu, koji sve više ne mogu da putuju, jedu, pohađaju fakultet ili posao. Napetosti su velike, mnogi nevakcinisani su ljuti na ograničenja, isključenja, a ponekad i na diskriminaciju, a mnogima vakcinisanima je neprijatno što moraju da provode vreme ili da se prilagode ograničenjima.

Teško je doći do preciznih podataka o broju poslova za koje je potrebna vakcinacija. LinkedIn, iako ga koriste stotine miliona ljudi širom sveta, prvenstveno je društvena mreža namenjena poslovnim profesionalcima.

Forbes

COMMENTS

WORDPRESS: 0