Cafe of Life Chirporactic poklanja vaučer u vrednosti od 200$!

Cafe of Life Chirporactic poklanja vaučer u vrednosti od 200$!

USCIS – “Nenamerne greške” i nedostatak dokaza vas više ne mogu koštati zelene karte
25 činjenica o Danu zahvalnosti za koje verovatno niste znali
10 mitova o američkom Ustavu u koje većina Amerikanaca veruje

Imate bolove, trnjenje ili slabost u ramenu, između lopatica ili u ruci, duz rebarnog luka ili u krstima, u kuku ili u nozi, kao i glavobolju i vrtoglavicu? Potreban Vam je kiropraktičar? Dobar kiroprakticar sa uspehom može tretirati stanja kao sto su: diskus hernija, degenerativne promene pršljenova i diskusa (spondiloza), pomeranja i izmestanja pršljenova (listeza) i deformitete kičme (kifoza i skolioza)?

Cafe of Life Chiropractic Miami Glasnik

Dr. Gordon Braun je visoko cenjeni holisticki kiropraktičar u Majamiju. Ako ste želeli da nađete kiroprakičara na Miami Beachu, na pravom ste mestu. Dr. Gordon Braun i njegov tim posvećeni su pružanju najboljih kiropraktičkih rešenja koja će zadovoljiti vaše potrebe i rešiti vaše probleme. Bilo da imate bol u leđima, bol u vratu, glavobolje, ili napetost mišica, pronaći ćemo problem i profesionalno rešenje za vaš slučaj. Ako ste u potrazi za olaksanjem bola nakon nesreće, doživljene povrede, ili ako patite od određenog stanja kao sto su hronični bol u leđima ili u predelu kičme.

Cafe of Life Chiropractic Miami Glasnik Dr Gordon Brown

Prilikom vase prve posete ordinaciji ” Cafe Of Life Chiropractic “ , dr. Gordon Braun će vam objasniti kako funkcioniše kiropraktična nega i dati vam izveštaj vašeg trenutnog stanja i predlog oporavka prilagođen vašim potrebama. Ako ranije niste bili kod kiropraktičara i želite da saznate više informacija, posetite vebsajt ili kontaktirajte “Cafe of Life” ordinaciju i pozovite 305-674-9321 da biste dobili odgovore na vaša pitanja. Ordinacija ” Cafe of Life Chiropractic ” nalazi se na adresi: 2555 Collins Ave Suite C4 Miami Beach, FL 33140.
Cafe of Life Chiropractic Miami Glasnik Dr Gordon Brown Adjustment

Ordinacija “Cafe of Life Chiropractic” poklanja svim čitaocima Miami Glasnika poklon vaučer u vrednosti od 200$. Klikom na sliku ispod mozete preuzeti vas poklon vaučer. Da bi ste iskoristili svoj vaučer neophodno je da zakažete pregled.

COMMENTS

WORDPRESS: 0