Carnival Cruise Line nastavlja sa krstarenjima iz Majamija od novembra

Carnival Cruise Line nastavlja sa krstarenjima iz Majamija od novembra

Ovog vikenda održava se Miami Marathon 2020!
Gordon Remzi otvara novi restoran na Miami Beach-u
U Majamiju održana premijera filma Težina Lanaca 3! (FOTO)

Kompanija Carnival Cruise Line izabrala je luku u Majamiju kao jednu od dve luke gde će ponovo pokrenuti svoja američka krstarenja nakon višemesečne pauze zbog pandemije COVID-19.

Nakon intervencije Bele kuće na odluku da Centar za kontrolu i prevencija bolesti zabrani krstarenja do februara 2021. godine, kako je planirano, trenutna zabrana krstarenja trebalo da istekne 31. oktobra. U četvrtak je Karneval otkazao sva krstarenja za novembar i decembar osim onih koji će krenuti iz Luke Majami i Port Canaverala, koji su na putu da se ponovo pokrenu 1. novembra.

Konkurentiske kompanije, Royal Caribbean Group, Norwegian Cruise Line Holdings i MSC Cruises nastaviće da prodaju krstarenja iz Majamija za novembar. Disney Cruise Line i Virgin Voyages prodaju svoje aranžmane za decembar.

Carnival Corporation, matična kompanija istoimene linije preselila je sve svoje brodove iz američkih voda u junu i od tada CDC-u nisu prijavili nove slučajeve  zaraženih na brodu, što je bio uslov samo za brodove u vodama SAD-a.  

Izvor: Miami Herald
 

COMMENTS

WORDPRESS: 0