Carnival Cruise Line nastavlja sa krstarenjima iz Majamija od novembra

Carnival Cruise Line nastavlja sa krstarenjima iz Majamija od novembra

Novosadski “Exit” Festival stiže u Majami 20. juna
Balkan Party @ Rakija Lounge Miami Beach
South Beach Wine & Food Festival održaće se uprkos pandemiji

Kompanija Carnival Cruise Line izabrala je luku u Majamiju kao jednu od dve luke gde će ponovo pokrenuti svoja američka krstarenja nakon višemesečne pauze zbog pandemije COVID-19.

Nakon intervencije Bele kuće na odluku da Centar za kontrolu i prevencija bolesti zabrani krstarenja do februara 2021. godine, kako je planirano, trenutna zabrana krstarenja trebalo da istekne 31. oktobra. U četvrtak je Karneval otkazao sva krstarenja za novembar i decembar osim onih koji će krenuti iz Luke Majami i Port Canaverala, koji su na putu da se ponovo pokrenu 1. novembra.

Konkurentiske kompanije, Royal Caribbean Group, Norwegian Cruise Line Holdings i MSC Cruises nastaviće da prodaju krstarenja iz Majamija za novembar. Disney Cruise Line i Virgin Voyages prodaju svoje aranžmane za decembar.

Carnival Corporation, matična kompanija istoimene linije preselila je sve svoje brodove iz američkih voda u junu i od tada CDC-u nisu prijavili nove slučajeve  zaraženih na brodu, što je bio uslov samo za brodove u vodama SAD-a.  

Izvor: Miami Herald
 

COMMENTS

WORDPRESS: 0