Cene zakupnina na južnoj Floridi zabeležile najveći rast u Americi u ovoj godini

Cene zakupnina na južnoj Floridi zabeležile najveći rast u Americi u ovoj godini

Od utorka za ulazak u Ameriku obavezan negativan test na koronavirus i samoizolacija
Novi imigracioni zakon sprečiće imigrante koji koriste socijalnu pomoć na putu do zelene karte!
Gradonačelnik najavio da će Ilon Mask napravati tunel ispod Majamija za samo 30 miliona dolara

Prema nedavnom izveštaju Redfina, prosečne cene zakupnina u Južnoj Floridi porasle su za 35,8% u odnosu na prethodnu godinu, što je najviše za bilo koju gradsku oblast u Sjedinjenim Državama.

U izveštaju, objavljenom 23. novembra, navodi se da je prosečna mesečna zakupnina na godišnjem nivou porasla za 12,5% širom zemlje na 1.895 dolara mesečno u oktobru 2021. u poređenju sa prošlom godinom.

Poređenja radi, prosečna mesečna zakupnina je 2.891 dolara u gradskoj oblasti Majamija, koja se prema Redfinovoj analizi proteže od grada Florida do Port Sent Luci i obuhvata praktično sve okruge Miami – Dade, Broward i Palm Beach.

Odmah iza Južne Floride nalazi se gradsko područje Sijetla, čiji su stanovnici u protekloj godini zabeležili povećanje stanarina za 32,3% na 3.012 dolara mesečno. Na trećem mestu je gradska oblast Džeksonvil, sa povećanjem od 31,6% na 1.621 dolar mesečno. Stanovnici metropolitanskih oblasti Njujorka zabeležili su porast od 30,9% na 3.665 dolara mesečno.

Ukoliko planirate selidbu ili kupovinu nove nekretine veoma je bitno da imate tim profesionalaca koji će da vas edukuju tokom procesa i da vas zastupaju u najboljem mogućem vidu. Kada birate sa kojim ćete agentom da radite, bitno je da ih pitate za iskustvo, koje zvanja imaju (designations) i koliko su ljudi pomogli u poslednjih 12 meseci.

Trust Invest Real Estate i licencirani agent Vladimir Stojković nude veliki izbor nekretnina na različitim lokacijama uz dugogodišnje poznavanje prilika na Floridi. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0