Posetite Crab Island – Biser severne Floride

Posetite Crab Island – Biser severne Floride

15 najboljih mesta za odmor u Americi tokom juna
TOP 10 najlepših nacionalnih parkova u Americi
Amerika otvara granice za vakcinisane putnike. Evo kada uredba stupa na snagu i koje su vakcine prihvaćene

Crab Island je jedna od najposecenijih atrakcija na Floridi. Ako ste ikada posetili Emerald Coast (oblast u severnoj Floridi), sigurno ste culi za ovo mesto. Crab Island je sniman i emitovan na nacionalnim tv stanicama i emisijama kao sto su HGTV i Good Morning America, u raznim casopisima i publikacijama sirom sveta.

Sta je Crab Island?

Crab Island nije ostrvo iako se to moze zakljuciti iz imena. Zapravo, nekada je bilo ostrvo, ali je pesak iz Meksickog zaliva erodirao tokom godina i tako smo dobili ovo sto imamo danas: plicak u sred mora i popularno mesto za sidrenje brodova i uzivanje na suncu. Dubina vode se krece od 2 do 10 stopa i u mnogim delovima ne prelazi visinu od 1 metra, i na plimi je kristalno cista.

Crab Island se nalazi na poprilicnoj udaljenosti od obale i dostupan je samo brodom. Jake plimne struje cine ga opasnim za plivanje. Crab Island u Destinu, stekao je reputaciju kao sjajno mesto za zurke na vodi. U prolecnim i letnjim mesecima, organizuju se zurke sa DJ na plutajucoj bini, sto privlaci gomilu ljudi koji zele da uzivaju u dobroj muzici i picu, koje mozete kupiti od lokalnih dostavljaca na malim camcima. Medjutim, zurke nisu jedina zanimljivost Crab Islanda. Posetioci se mogu zabaviti na toboganima Crab Island Water Parka, ili rucati u plutajucem restoranu Water World.

Ako mozete, pokusajte da posetite Crab Island tokom plime. U ovo vreme voda ima neverovatnu tirkiznu boju. Da biste saznali kada je plima proverite to na internetu ili se raspitajte kod kompanije za iznajmljivanje camaca ili sa turistickom agencijom preko koje putujete. Verujte nam, ne zelite da propustite ove fenomenalne prizore.!

Destin je udaljen od Majamija oko 650 milja, ili se mozete odluciti za let do Fort Walton Beacha.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0