Disney World u Orlandu ponovo se otvara ovog vikenda

Disney World u Orlandu ponovo se otvara ovog vikenda

Grad Majami danas obeležava svoj 125. rođendan
Na Miami Beach-u otvoren novi Alton Food Hall
Najbolji noćni klubovi Majamija za nezaboravan provod

Walt Disney World u Orlandu ponovo se otvara ovog vikenda, nakon što je bio zatvoren nekoliko meseci zbog širenja COVID-19.

Magic Kingdom and Animal Kingdom ponovo će se otvoriti za posetioce u subotu, 11. jula. Hollywood Studios i Epcot ponovo će se otvoriti u sredu, 15. jula.

Međutim, sa ponovnim otvaranjem parkova čitav doživljaj posete parkovima će izgledati nešto drugačije. Uvedeno je nekoliko novih zdravstvenih i bezbednosnih mera radi zaštite gostiju parka i zaposlenih.

Svi posetioci moraju imati kartu i rezervaciju pre dolaska u park. Kapacitet će biti ograničen i obilazak više parkova u istom danu neće biti dozvoljen. Gosti će morati da nose maske tokom posete i njihova temperatura će se proveravati prilikom ulaska. Onima koji imaju temperaturu od 100,4 stepeni Farenhajta ili više, neće biti dozvoljen ulazak, niti onim gostima koji budu u njihovom društvu. Širom parka biće na raspolaganju veliki broj mesta za pranje ruku i dezinfekciju. Zaposleni će često čistiti područja sa velikim brojem gostiju.

Socijalno distanciranje biće obavezno za sve atrakcije. Sigurnosne i fizičke barijere pomoći će u tome, uključujući čitave redove za voznju. Neće biti parada, vatrometa ili interaktivnih igrališta.

Izvor: Fox 35 – Orlando

COMMENTS

WORDPRESS: 0