Dolce&Gabanna grade luksuzni neboder u Majamiju

Dolce&Gabanna grade luksuzni neboder u Majamiju

Amerika uvodi novi porez od 1% na otkup akcija — evo šta to znači za vaš portfolio
Univerzitet Floride među najjeftinijima i najpopularnijima u Americi
Fudbalska reprezentacija Srbije u januaru na turneji u Sjedinjenim Državama

Majami dočekuje novajliju u svetu luksuznih nekretnina. Dolce & Gabanna grade impresivnu stambenu “kulu” i hotel sa pet zvezdica na adresi 888 Brickell Avenue u centru grada.

Ovaj neboder, koji će sasvim sigurno postati simbol raskoši u gradu, biće završen do 2027. godine. Zgrada će biti visoka 320 metara i deliti titulu najviše zgrade u Majamiju sa drugim prestižnim objektima koji su takođe u pripremi.

Ljubitelji mode i zaljubljenici u luksuz sigurno će biti očarani dizajnom zgrade od mat crnih čeličnih greda kao i raskošnim enterijerom osmišljenim od strane osnivača Dolce&Gabbana, Domenika Dolcea i Stefana Gabbane.

Italijanski modni brend nudi stanove ključ u ruke, pažljivo nameštene i opremljene do najsitnijih detalja, kao što su bade-mantili i knjige na policama. Tri različite palete boja predviđene su za uređenje enterijera uz vrhunske detalje, poput venecijanskih lustera ili kade sa spektakularnim pogledom na okean.

Zgrada će pružati niz pogodnosti, uključujući prostor za ručavanje, fitnes sadržaje, zajedničke kancelarije i terasu sa bazenom.

Cene stanova će varirati od 3,5 miliona dolara do preko 35 miliona dolara.

worldredeye.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0