Dorian je i dalje uragan kategorije 4 ali najnovije prognoze pokazuju da ide prema severu!

Dorian je i dalje uragan kategorije 4 ali najnovije prognoze pokazuju da ide prema severu!

Zdravstveni sistem Sjedinjenih Država – Evo koja medicinska pomoć je dostupna bez osiguranja?
Prvi snežni park na Floridi otvara se ove jeseni!
The City of Miami’s Emergency Rental Assistance Program završava se sledeće nedelje
[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]Južna Florida dočekala je subotu sa poboljšanom prognozom za uragan Dorian, koji je i dalje uragan kategorije 4, ali se povećala mogućnost da će oluja zaobići obale juzne Floride i nastaviti svoj put ka severu u predstojećim danima.

Danas oko 8 sati ujutro centar uragana Dorian bio je oko 445 milja istočno od West Palm Beach-a i kretao se prema zapadu brzinom od oko 12 milja na sat, dok su brzine vetrova dostizale 145 milja na sat, prema podacima Nacionalnog centra za uragane.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=M2ygw-vVuVE” css=”.vc_custom_1567265778764{padding-top: 2em !important;padding-bottom: 2em !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]Centar oluje trebalo bi da u subotu i nedelju predje preko Atlantika, severno od centralnih i zapadnih Bahama, a u ponedeljak da se približi istočnoj obali Floride.

Prema najnovijim prognozama, predviđa se da oluja neće zahvatiti Floridu, mada je veći deo poluostrva i dalje u zoni neizvesnosti. Čak i uz poboljšanu prognozu, još uvek postoji velika mogućnost da uragan promeni svoju putanju, upozoravaju stručnjaci.

Predviđa se da će nastaviti kretati prema Floridi stalnim tempom, a stručnjaci upozoravaju na obilne padavine i poplave širom Floride.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

COMMENTS

WORDPRESS: 0