Dorian je i dalje uragan kategorije 4 ali najnovije prognoze pokazuju da ide prema severu!

Dorian je i dalje uragan kategorije 4 ali najnovije prognoze pokazuju da ide prema severu!

TOP 10 sajtova za jednostavnu zaradu preko interneta
Američka Komisija za sigurnost proizvoda tužila Amazon zbog navodne prodaje opasnih proizvoda
23 povoljne destinacije za odmor širom Sjedinjenih Država
[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]Južna Florida dočekala je subotu sa poboljšanom prognozom za uragan Dorian, koji je i dalje uragan kategorije 4, ali se povećala mogućnost da će oluja zaobići obale juzne Floride i nastaviti svoj put ka severu u predstojećim danima.

Danas oko 8 sati ujutro centar uragana Dorian bio je oko 445 milja istočno od West Palm Beach-a i kretao se prema zapadu brzinom od oko 12 milja na sat, dok su brzine vetrova dostizale 145 milja na sat, prema podacima Nacionalnog centra za uragane.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=M2ygw-vVuVE” css=”.vc_custom_1567265778764{padding-top: 2em !important;padding-bottom: 2em !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]Centar oluje trebalo bi da u subotu i nedelju predje preko Atlantika, severno od centralnih i zapadnih Bahama, a u ponedeljak da se približi istočnoj obali Floride.

Prema najnovijim prognozama, predviđa se da oluja neće zahvatiti Floridu, mada je veći deo poluostrva i dalje u zoni neizvesnosti. Čak i uz poboljšanu prognozu, još uvek postoji velika mogućnost da uragan promeni svoju putanju, upozoravaju stručnjaci.

Predviđa se da će nastaviti kretati prema Floridi stalnim tempom, a stručnjaci upozoravaju na obilne padavine i poplave širom Floride.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

COMMENTS

WORDPRESS: 0