Dva bara iz Majamija među 50 najboljih u Americi

Dva bara iz Majamija među 50 najboljih u Americi

Najbolja mesta za proslavu 4. jula u Majamiju
Balkan Party at Maxine’s, 10. jul – DJ Voicelove
Miami Spice se vraća nakon pauze. Evo koji sve restorani učestvuju ove godine

Magični grad je zvanično domaćin dva od 50 najboljih barova u Severnoj Americi, prema izboru stotina stručnjaka za piće zajedno sa The World’s 50 Best. Međutim, za lokalno stanovništvo i putnike, pronalaženje savršenog mesta za piće u Majamiju može biti izazov zbog velikog broja opcija.

Na velikom devetom mestu nalazi se omiljeni Kafe La Trova koji se nalazi u četvrti Calle Ocho, koji je dobio i drugu nagradu u obliku Roku Industry Icon, koja se dodeljuje osnivaču Julio Cabrera-i u čast njegovog postignuća – donošenja kubanskog cantinero stila u grad. Ovaj bar je delom restoran, delom mesto za muziku i delom bar, a nudi ukusne ručno rađene koktele i klasičan dekor, koji podseća na Kubu tokom 20. veka. Ovde možete uživati u čuvenom koktelu “La Chancleta“, koji je klasična mešavina cachaca-e, sirupa od đumbira i meda, kao i soka od limete, a servira se na drvenoj sandali. Osim ovog, možete probati Hemingway Special, Hotel Nacional i Mojito kriolo.

Gde ga možete naćie: 971 SW 8th St, Majami, FL 33130

A mojito criollo at Café La Trova

Na 34. mestu nalazi se bar Sweet Liberty Drinks & Supply Company, koji se nalazi na South Beach-u. Ovde možete probati njihov “Zlatni zalazak Sunca“, koji je napravljen od Martini Fiero, Luxardo Bitter Bianco, slatkog belog vermuta, sode i Prosecca, kao i njihovu čuvenu Pina Coladu, koja se sastoji od ruma, ananasa, kokosove kreme, zrna kafe i Pedro Ximenez float-a.

Piña Colada at Sweet Liberty

Christine Wiseman iz Bar Lab Hospitality (Broken Shaker u Miami Beach-u i MaryGold’s Florida Brasserie i Higher Ground) dobila je nagradu Altos Bartenders’ Bartender Award kao deo ovogodišnje liste 50 najboljih barova. Njihovi vršnjaci biraju samo jednog barmena koji će predstavljati najbolje od najboljih iz SAD, Meksika, Kariba i Kanade. Dobitnici za 2023. godinu izabrani su od strane glasačkog tela sastavljenog od “260 rodno uravnoteženih anonimnih stručnjaka za barsku industriju, uključujući barmene, vlasnike barova, medije za piće i dobro putovane poznavaoce koktela iz SAD, Kanade, Meksika i Kariba“, navodi 50 Best.

 

 

Izvor: Secretmiami.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0