Er Srbija od sada na Terminalu 1 aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku

Er Srbija od sada na Terminalu 1 aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku

Kako je nastao $ – Simbol američkog dolara
Nostrifikacija stranih diploma u Americi. Evo osnovnih informacija koje treba da znate
Top 10 najpopularnijih sajtova za streaming filmova, serija i muzike

Nakon planirane obnove, koja ujedno predstavlja i najveći kapitalni projekat u istoriji njujorške vazdušne luke, Terminal 1 će biti najprostraniji i najsavremeniji na aerodromu Džon F. Kenedi. Uz 23 nova gejta, unapređeni terminal će biti četiri puta veći od postojećeg i obuhvataće prostor trenutnih Terminala 1 i 2 i bivšeg Terminala 3.

“Nakon što smo nedavno predstavili najnovije pojačanje u našoj floti, novi erbas A330 koji koristimo na letovima do Njujorka, i značajno unapredili uslugu, izuzetno nam je drago što ćemo ovom prilikom doprineti još boljem iskustvu putovanja za naše putnike. Uskoro će moći da uživaju u većem prostoru i manjoj gužvi, a kada se završi obnova, Terminal 1 će im ponuditi brojne pogodnosti”, izjavio je Džordž Petković, regionalni direktor Er Srbije za Severnu i Južnu Ameriku.

Nacionalna avio-kompanija do Njujorka trenutno leti četiri puta nedeljno, ponedeljkom, četvrtkom, petkom i subotom, a broj letova će se postupno povećavati tokom letnje sezone. Letove na liniji Beograd – Njujork obavlja širokotrupni putnički mlaznjak, YU-ARB, koji nosi ime i lik najpoznatijeg srpskog naučnika Nikole Tesle.

Air Serbia

COMMENTS

WORDPRESS: 0