Er Srbija od sada na Terminalu 1 aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku

Er Srbija od sada na Terminalu 1 aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku

Google Flights saveti za rezervisanje najpovoljnijih letova. Evo kako do jeftine avio karte
Da li Twitter prebacuje svoje sedište na Floridu?
Four Seasons hotel po drugi put proglašen za jedan od najboljih na svetu

Nakon planirane obnove, koja ujedno predstavlja i najveći kapitalni projekat u istoriji njujorške vazdušne luke, Terminal 1 će biti najprostraniji i najsavremeniji na aerodromu Džon F. Kenedi. Uz 23 nova gejta, unapređeni terminal će biti četiri puta veći od postojećeg i obuhvataće prostor trenutnih Terminala 1 i 2 i bivšeg Terminala 3.

“Nakon što smo nedavno predstavili najnovije pojačanje u našoj floti, novi erbas A330 koji koristimo na letovima do Njujorka, i značajno unapredili uslugu, izuzetno nam je drago što ćemo ovom prilikom doprineti još boljem iskustvu putovanja za naše putnike. Uskoro će moći da uživaju u većem prostoru i manjoj gužvi, a kada se završi obnova, Terminal 1 će im ponuditi brojne pogodnosti”, izjavio je Džordž Petković, regionalni direktor Er Srbije za Severnu i Južnu Ameriku.

Nacionalna avio-kompanija do Njujorka trenutno leti četiri puta nedeljno, ponedeljkom, četvrtkom, petkom i subotom, a broj letova će se postupno povećavati tokom letnje sezone. Letove na liniji Beograd – Njujork obavlja širokotrupni putnički mlaznjak, YU-ARB, koji nosi ime i lik najpoznatijeg srpskog naučnika Nikole Tesle.

Air Serbia

COMMENTS

WORDPRESS: 0