Evo šta treba znate o novim pravilima za predstojeći Memorial Weekend na South Beach-u

Evo šta treba znate o novim pravilima za predstojeći Memorial Weekend na South Beach-u

FK Crvenka Miami – Nova sezona počinje u nedelju!
Srbi na Floridi obeležili Bogojavljenje i plivali za časni krst
Royal Caribbean i Celebrity Cruises od juna nastavljaju sa radom u Severnoj Americi

South Beach će biti pod privremenim ograničenjima za predstojeći Memorijalni Vikend, što će ograničiti način na koji se ljudi zabavljaju, koja motorna vozila mogu da iznajme i gde mogu da se voze. Takozvane mere „velikog uticaja“ (“high impact”), koje je u ponedeljak najavila gradska menadžerka Alina Hudak, biće na snazi od petka do ponedeljka u i oko zabavnog distrikta South Beach-a. To uključuje Ocean Drive, Collins Avenue i Washington Avenue, od Pete do 16. ulice.
Policija će zatvoriti istočnu traku na MacArthur Causevay-u kako bi postavila čitač registarskih tablica u Petoj ulici. Pijenje alkohola na na plaži ostaje zabranjeno, osim ako nije izričito odobreno dozvolom za posebne događaje ili ugovorom o koncesiji. Od četvrtka će biti zabranjen saobraćaj u parku Flamingo ili južno od Pete ulice, osim za stanovnike . Saobraćaju vozila će biti dozvoljeno samo da ulazi u Ocean Drive preko 13. ulice i izlazi na Petu ulicu.

Iznajmljivanje vozila i njihova vožnja do South Beach-a biće dozvoljena, ali opcije će biti ograničene u četvrti za zabavu, jer će grad zatvoriti agencije u toj oblasti koja iznajmljuju kolica za golf, auto-cikle na tri točka, motorizovane skutere i druga motorna vozila.

Što se tiče parkinga, posetioci South Beacha koji ne žele da se nose sa glavoboljama zbog pronalaženja parking mesta, mogu da parkiraju dalje od užurbane zone i iskoriste prednosti gradskog besplatnog prevoza koji će raditi subotom i nedeljom od 9 ujutro do 20 časova,

Miami Herald

COMMENTS

WORDPRESS: 0