Evo šta treba znate o novim pravilima za predstojeći Memorial Weekend na South Beach-u

Evo šta treba znate o novim pravilima za predstojeći Memorial Weekend na South Beach-u

’Putnički Armagedon’ se nastavlja. Širom Amerike se i dalje otkazuje hiljade letova
U Majamiju održana premijera filma Težina Lanaca 3! (FOTO)
Najbolja mesta za proslavu Nove godine u Majamiju – pogledajte predloge za najluđu noć dočeka 2022.godine

South Beach će biti pod privremenim ograničenjima za predstojeći Memorijalni Vikend, što će ograničiti način na koji se ljudi zabavljaju, koja motorna vozila mogu da iznajme i gde mogu da se voze. Takozvane mere „velikog uticaja“ (“high impact”), koje je u ponedeljak najavila gradska menadžerka Alina Hudak, biće na snazi od petka do ponedeljka u i oko zabavnog distrikta South Beach-a. To uključuje Ocean Drive, Collins Avenue i Washington Avenue, od Pete do 16. ulice.
Policija će zatvoriti istočnu traku na MacArthur Causevay-u kako bi postavila čitač registarskih tablica u Petoj ulici. Pijenje alkohola na na plaži ostaje zabranjeno, osim ako nije izričito odobreno dozvolom za posebne događaje ili ugovorom o koncesiji. Od četvrtka će biti zabranjen saobraćaj u parku Flamingo ili južno od Pete ulice, osim za stanovnike . Saobraćaju vozila će biti dozvoljeno samo da ulazi u Ocean Drive preko 13. ulice i izlazi na Petu ulicu.

Iznajmljivanje vozila i njihova vožnja do South Beach-a biće dozvoljena, ali opcije će biti ograničene u četvrti za zabavu, jer će grad zatvoriti agencije u toj oblasti koja iznajmljuju kolica za golf, auto-cikle na tri točka, motorizovane skutere i druga motorna vozila.

Što se tiče parkinga, posetioci South Beacha koji ne žele da se nose sa glavoboljama zbog pronalaženja parking mesta, mogu da parkiraju dalje od užurbane zone i iskoriste prednosti gradskog besplatnog prevoza koji će raditi subotom i nedeljom od 9 ujutro do 20 časova,

Miami Herald

COMMENTS

WORDPRESS: 0