FK Crvenka – Nova sezona MBSL počinje u nedelju

FK Crvenka – Nova sezona MBSL počinje u nedelju

Pripremite se za rasprodaju – Amazon Prime Day
Miami Beach: Ukida se policijski čas, klubovi će moći da rade do 5 a.m.
Velika izložba slika srpskih umetnika na 20. Art Baselu u Majamiju

U nedelju, 6. juna sa početkom u 9 časova fudbaleri FK Crvenke započeće takmičenje u okviru nove sezone Miami Beach Soccer Lige. Ove godine u ligi će učestvovati u 17 timova, od čega će prvih 8 na kraju regularnog dela izboriti plasman u plej-of. Proteklu sezonu naši fudbaleri su završili na petom mestu, a u nokaut fazi zaustavljeni su u dvomeču od ekipe Fortuna.

Nova sezona donosi najveći broj timova od osnivanja lige i konkurencija će biti jača nego ikada. Prema rečima kapitena Crvenke, Bogdana Škrbića naš tim je spreman za izazove koji ih očekuju.

U novu sezonu ulazimo sa visokim ambicijama. Ovogodišnja liga je najjača do sada, učestvovaće čak 17 timova i biće velika borba za plasman u plej of. Što se tiče našeg tima, bilo je nekoliko promena u odnosu na prošlu sezonu. U tim su se vratili Lazanica i Sokolović, i očekujem da će svojim kvalitetom pojačati konkurenciju.

fk crvenka miami beach soccer league amerika srbija

Posle godinu dana pauze izazvane pandemijom Covid-19, ove godine će se održati Srbijada u Nju Džersiju, najveći turnir u fudbalu za srpsku zajednicu u Americi.

Ove godine Crvenka će učestvovati na Srbijadinu u dve konkurencije 20+ i 30+. Novost je da klub počinje sa treninzima za decu od 6-10 godina, za dečake i devojčice. Cilj je da vodimo decu na Srbijada u Nju Džersiju, gde bi imali priliku da igraju protiv svojih vršnjaka. Ovogodišnje učešće na Srbijadi omogućili su naši sponzori Flatrate Moving company, Šlj Brend, Rakija Lounge, Miami Glasnik i kompanije Strong One iz Čikaga

Meč prvog kola odigraće se u nedelju, 6 juna sa početkom u 9 am, na dobro poznatim terenima u Flamingo Parku.

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0