Florida beleži pad: Prošle godine je otvoren manji broj preduzeća

Florida beleži pad: Prošle godine je otvoren manji broj preduzeća

Prvi leteći Subway restoran stiže u Majami krajem septembra
Da li će neki uticati i na Vas? Novi zakoni na snazi od prvog oktobra
Istraživanje: Najskuplji gradovi za život u Americi u poslednjih 5 godina

Florida je doživela pad od 3% u vezi sa novim zahtevima za otvaranje preduzeća od decembra 2022. do decembra 2023. godine, prema sezonski prilagođenim podacima Američkog popisnog biroa.

Proučavanje podataka specifičnih za državu pruža lokalnu perspektivu o ekonomskim trendovima, pri čemu je guverner Floride Ron DeSantis izrazio poverenje u ekonomski napredak države uprkos ovom smanjenju.

Iako je Florida prošle godine prednjačila u ukupnom broju zahteva za otvaranje preduzeća, premašivši 667.000, važno je uzeti u obzir veličinu populacije države.

Međutim, postoje ograničenja u oslanjanju samo na nove zahteve za otvaranje preduzeća, što ukazuje da finansijsko blagostanje određenih demografskih grupa možda nije u skladu sa ukupnim ekonomskim optimizmom.

Razlika između podnetih papira i stvarnog osnivanja preduzeća ključna je prilikom tumačenja podataka Američkog popisnog biroa, pri čemu potonji pokazuje 10,3% povećanje nacionalno u novim zahtevima za otvaranje preduzeća verovatno namenjenih zapošljavanju ljudi.

worldredeye.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0