Florida: Dva grada među najatraktivnijim tržištima nekretnina u Americi

Florida: Dva grada među najatraktivnijim tržištima nekretnina u Americi

Miss Serbian Diaspora USA 2020 – Izabrana najlepša Srpkinja u Americi
Da li je legalno dobiti dete u Americi radi sticanja državljanstva?
Dorian je i dalje uragan kategorije 4 ali najnovije prognoze pokazuju da ide prema severu!

Za dva grada na Floridi se predviđa da će biti među najperspektivnijim tržištima nekretnina u Sjedinjenim Američkim Državama u 2024. prema novom izveštaju sajta za oglašavanje nekretnina Zillow.

Orlando se pozicionirao na devetom mestu, dok se Tampa nalazi na desetom mestu na listi najpoželjnijih gradova prema ovom izvoru. To su jedini gradovi na Floridi koji su se našli na ovoj listi.

Buffalo je zauzeo prvo mesto, a većina najatraktivnijih tržišta na listi nalazila su se u Midwestu i na jugu, pri čemu su Cincinnati, Columbus, Indianapolis i Providence zauzeli prvih pet mesta.

Lista Zillow-a najperspektivnijih tržišta u 2024. godini zasniva se na analizi prognoze rasta vrednosti nekretnina, nedavnih brzina na tržištu nekretnina, i projektovanih promena na tržištu rada, aktivnosti izgradnje domova i broja domaćinstava sa vlasnicima nekretnina.

Ove godine bi moglo biti bolje za kupce nekretnina na području Tampe, tvrde neki stručnjaci.

“U 2024. godini, počinjemo da primećujemo neki pomak na tržištu ili pad kamatnih stopa, što je sjajna stvar za sve naše kupce”, rekao je Adam Grenville, predsednik Greater Tampa Realtors, za WTSP.

patch.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0