Florida: Ne propustite ova tri praznična mesta za Božić

Florida: Ne propustite ova tri praznična mesta za Božić

Prijatelji Glasnika – Srbi za Srbe
10 najboljih država za život u Americi za 2022.godinu
Dvojno državljanstvo u Americi – sve što treba da znate o najbitnijim pravilima i propisima

Tokom praznika želimo da otputujemo na na nova mesta ili posetimo i istražimo događaje u mestu u kojem živimo. Florida u ponusi ima najmanje tri uzbudljiva praznična mesta za Božić.

  1. St. Augustine’s Nights of Lights: St. Augustine, najstariji grad u Sjedinjenim Američkim Državama, pretvara se u bajkovito mesto tokom “Nights of Lights” festivala. Hiljade svetlećih lampica prekrivaju grad i stvaraju čarobnu atmosferu. Posetioci mogu uživati u šetnji starim gradom ili se voziti kočijom kako bi u potpunosti doživeli ovo magično mesto.
  2. Walt Disney World’s Magic Kingdom: Disney World u Orlandu postaje magično mesto tokom praznične sezone. Magic Kingdom je ukrašen hiljadama svetlećih ukrasa, i drugim prazničnim dekoracijama. Pored toga, održavaju se posebni događaji, poput Mickey’s Very Merry Christmas žurke, pružajući posetiocima priliku da dožive čaroliju praznika sa omiljenim likovima iz crtaća.
  3. Miami’s Santa’s Enchanted Forest: Santa’s Enchanted Forest u Miamiju je jedno od najvećih prazničnih okupljanja u zemlji. Ovaj festival nudi bogat program atrakcija, uključujući vožnje, predstave i božićnu prodavnicu. To je idealno mesto za porodično uživanje u prazničnoj atmosferi uz raznolike aktivnosti.

news.yahoo.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0