Florida od sledeće godine uvodi nove vozačke dozvole za mobilne telefone

Florida od sledeće godine uvodi nove vozačke dozvole za mobilne telefone

11 načina kako da imate zdravstveno osiguranje ako ste bez posla ili imate male prihode
Države u SAD sa najvećim brojem poslova na daljinu. Evo gde se nalazi Florida
FK Crvenka – Pobeda za kraj regularnog dela, sledi plej-of

Počevši od 2021.godine, stanovnici Floride će biti u mogćnosti da apliciraju za novu vrstu vozačke dozvole koja kojoj će moći da pristupe lako i brzo, na svojim tabletima i mobilnim telefonima, navodi se u saopštenju Thales-a, kompanije koja će obezbediti pomenute dozvole.

Thales je naveo da će dozvole „biti podjednako validne kao i stare vozačke isprave kako bi se utvrdio identitet individue na osnovu godina i pravom vožnje“.

Vozačke dozvole će takođe imati i jednu dodatnu mogućnost, mogućnost online verifikovanja!

Veoma smo uzbuđeni zbog ovog projekta koji će Floridu učiniti nacionalnim liderom kada je sigurna i bezbedna mobilna identifikacija u pitanju“ rekao je Teri L. Rouds, izvršni direktor DMV-a  „obavezali smo se vrlo važnom aspektu našeg rada, modernizaciji skoro svakog segmenta našeg Odeljenja i onoga što ono radi kao i tome kako će naši potrošači pristupati našim uslugama. Thales kompanija će biti sjajan partner u trenutku kada Florida prva pruža korak u budućnost koristeći mobilnu identifikaciju“.

Thales je izjavio da nove vozačke isrpave neće biti samo digitalni oblik identifikovanja već i bezbedna digitalizovana isprava pomoću koje se može utvrditi nečiji identitet.

Zvanični datum kada će ove isprave biti dostupne još uvek nije saopšten.

 

Izvor: WSVN

COMMENTS

WORDPRESS: 0