Florida: Ovi trgovinski lanci zatvoreni su tokom 2023. godine

Florida: Ovi trgovinski lanci zatvoreni su tokom 2023. godine

Ralph Lauren otvorio svoj prvi kafić u Majamiju
Zbog čega se prestonica Floride nalazi u Talahasiju?
Upozorenje stručnjaka: Izbegavajte slanje čekova putem USPS-a zbog rastućeg broja krađa

Više nacionalnih trgovinskih lanaca, robnih kuća i specijalizovanih prodavnica zatvorilo je svoje lokacije na Floridi tokom 2023. godine.

Oni su se suočili sa pritiscima inflacije, podnosili zahtev za bankrot ili prilagođavali svoje poslovne modele navikama potrošača.

Među prodavnicama koje su zatvorene našle su se:

Bed Bath & Beyond se vratio u digitalnom obliku nakon što je Overstock.com kupio imovinu vrednu 21,5 miliona dolara od ovog lanca. Ipak, lanac je planirao zatvaranje 896 prodavnica kao deo svoje prijave za bankrot, uključujući 41 prodavnicu na Floridi.

Foot Locker je najavio zatvaranje 545 prodavnica, uključujući 62 Foot Locker lokacije i 42 Champs Sports prodavnice na Floridi, dok su planirali otvaranje oko 300 novih koncepcijskih prodavnica do 2026.

Tuesday Morning je planirao da zatvori polovinu svojih prodavnica zbog bankrota, a zatim je u aprilu najavio zatvaranje svih svojih prodavnica, uključujući 43 na Floridi.

Christmas Tree Shops, sezonski specijalizovani prodavac sa sedištem u Bostonu, najavio je bankrot u maju i zatvaranje svih svojih 72 lokacija u 20 država, uključujući pet prodavnica na Floridi.

Banana Republic i njena matična kompanija, Gap, najavile su zatvaranje oko 350 prodavnica tokom 2023. godine, uključujući 19 prodavnica na Floridi.

Party City je podneo zahtev za bankrot u januaru, najavio je zatvaranje 22 prodavnice u februaru, a dodao još devet u aprilu. Kompanija ima 48 prodavnica na Floridi, ali prema izveštaju, do maja nijedna od njih nije bila predviđena za zatvaranje.

patch.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0