Florida: Ovo čuveno istorijsko mesto je pravi skriveni dragulj

Florida: Ovo čuveno istorijsko mesto je pravi skriveni dragulj

Najjužnija tačka Amerike ne nalazi se na Key West-u
Majami najskuplji od svih gradova u Americi: Evo koliko se prosečno troši na namirnice
Inflacija u Americi skočila na 6,2 odsto, na najviši nivo od 1990. godine

Ljudi zaista imaju mnogo opcija za putovanja u Sjedinjenim Američkim Državama. Zbog toga što postoji toliko mnogo poznatih lokacija i gradova koji privlače milione posetilaca svake godine, putnici možda ne razmatraju neke skrivene dragulje destinacija. Govorimo o skrivenim gradskim plažama, planinskim naseljima, odmorima pored jezera i slikovitim zajednicama između velikih urbanih centara. To ne znači da nemaju mnogo neverovatnih stvari da ponude turistima, od muzeja i avantura na otvorenom do kulturnih festivala i omiljenih restorana.

Cheapism je otkrio najnepravednije ocenjeni grad u svakoj državi. Pisali su kroz online recenzije i rangiranja kako bi odabrali svoje izbore. Takođe su uzeli u obzir kulturne atrakcije, aktivnosti na otvorenom, opcije za jelo i kupovinu, troškove života i druge faktore.

Prema veb-sajtu, najnepravednije ocenjeni grad na Floridi je St. Augustine. Pisali su zbog čega su izabrali ovu istorijsku lokaciju:

“Sa istorijom dugom 5 vekova St. Augustine je jedan od najstarijih naseljenih gradova u Americi. To ga prirodno čini turističkom destinacijom – ali nije zamka za turiste. Grad je oživljen ne samo bogatom, dugom istorijom, već i kulturom, umetnošću, zabavom i noćnim životom.”

Grad je poznat po svojim dobro očuvanim španskim kolonijalnim zgradama, kao i po značajnim spomenicima kao što su Castillo de San Marcos, najstarija tvrđava od kože u Sjedinjenim Američkim Državama,i Fontana de Leon, koja je navodno najstarija fontana u Sjedinjenim Američkim Državama. St. Augustine takođe privlači posetioce svojim prelepim plažama, živopisnim ulicama i brojnim kulturnim i umetničkim događajima.

iheart.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0