Florida: Ovo su najbolje prodavnice prehrambenih proizvoda po cenama i kvalitetu

Florida: Ovo su najbolje prodavnice prehrambenih proizvoda po cenama i kvalitetu

Ovo su razlozi zbog kojih možete biti deportovani čak iako imate zelenu kartu
Tramp produžio zabranu izdavanja zelenih karata i radnih viza do 31.marta
Šta ako se razvedete od supružnika koji je vaš U.S. sponzor? Evo najbitnijih informacija

Svi imamo omiljenu prodavnicu prehrambenih proizvoda na Floridi, ali kako se ona uklapa u odnosu na druge po cenama, promocijama, kvalitetu i drugim merama?

Firma za analizu podataka pomaže kupcima da to razjasne u svom sedmom godišnjem Indeksu preferencija maloprodavaca koji je objavljen ovog meseca. Indeks čine 65 najvećih američkih maloprodajnih lanaca koji prodaju svakodnevne prehrambene i neprehrambene proizvode. Sistem rangiranja analizira pet kategorija: cena, promocije i nagrade; kvalitet; digitalna platforma; operacije; i brzina i praktičnost.

Ukupno gledano, prodavnica prehrambenih proizvoda iz Teksasa, H-E-B, rangirana je kao najbolja u SAD-u, a zatim slede Amazon, Costco, Market Basket, Sam’s Club, Wegmans, Aldi, ShopRite, Walmart Neighborhood Market prodavnice i Walmart, redom.

Kada je reč samo o kvalitetu, lista se razlikuje, pri čemu je H-E-B na 7. mestu i premašen od strane Wegmans na 1. mestu, zatim slede Trader Joe’s, The Fresh Market, Sprouts Farmers Market, Fresh Thyme Market i Publix, redom. Big Y, Harris Teeter i Lowes Foods su zatvorili listu top 10.

patch.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0