Florida: Ovo su najbolje prodavnice prehrambenih proizvoda po cenama i kvalitetu

Florida: Ovo su najbolje prodavnice prehrambenih proizvoda po cenama i kvalitetu

Cafe of Life Chirporactic poklanja vaučer u vrednosti od 200$!
Majami najskuplji od svih gradova u Americi: Evo koliko se prosečno troši na namirnice
Izložba slika Gordane Draganić u Majamiju

Svi imamo omiljenu prodavnicu prehrambenih proizvoda na Floridi, ali kako se ona uklapa u odnosu na druge po cenama, promocijama, kvalitetu i drugim merama?

Firma za analizu podataka pomaže kupcima da to razjasne u svom sedmom godišnjem Indeksu preferencija maloprodavaca koji je objavljen ovog meseca. Indeks čine 65 najvećih američkih maloprodajnih lanaca koji prodaju svakodnevne prehrambene i neprehrambene proizvode. Sistem rangiranja analizira pet kategorija: cena, promocije i nagrade; kvalitet; digitalna platforma; operacije; i brzina i praktičnost.

Ukupno gledano, prodavnica prehrambenih proizvoda iz Teksasa, H-E-B, rangirana je kao najbolja u SAD-u, a zatim slede Amazon, Costco, Market Basket, Sam’s Club, Wegmans, Aldi, ShopRite, Walmart Neighborhood Market prodavnice i Walmart, redom.

Kada je reč samo o kvalitetu, lista se razlikuje, pri čemu je H-E-B na 7. mestu i premašen od strane Wegmans na 1. mestu, zatim slede Trader Joe’s, The Fresh Market, Sprouts Farmers Market, Fresh Thyme Market i Publix, redom. Big Y, Harris Teeter i Lowes Foods su zatvorili listu top 10.

patch.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0