Florida: Ukoliko ste korisnik Verizona i vama sleduje novčana nadoknada

Florida: Ukoliko ste korisnik Verizona i vama sleduje novčana nadoknada

Aerodrom u Ft Lauderdale-u ponovo otvoren za putnike
Poznata softverska kompanija se preseljava u Majami
Na Floridu se iz Njujorka u proseku dnevno seli više od 900 ljudi

Korisnici kompanije Verizon kojima su bile naplaćene administrativne takse bez njihovog znanja više ne moraju da čekaju da ih kompanija kontaktira pre nego što podnesu zahtev za jednokratno plaćanje do 100 dolara.

Verizon, koji se složio sa predloženom nagodbom od 100 miliona dolara u okviru tužbe, sada navodi da 58 miliona pogođenih korisnika mogu da unesu svoje ime i broj Verizon naloga umesto da čekaju “ID obaveštenja” i “Potvrdu koda” koje bi stigle putem e-mejla ili pisma.

Trenutni i bivši korisnici Verizon usluga od 1. januara 2016. do 8. novembra 2023. godine imaju pravo na deo od nagodbe. Sporazum rešava tužbu podnetu u New Jersey-u koja je utvrdila da je kompanija praktikovala “zavaravajuće” postupke ne otkrivajući administrativne takse.

Verizon je porekao svaki prekršaj, navodeći u sporazumu o nagodbi na svojoj veb lokaciji da ima pravo da poveća administrativne takse i da će i dalje naplaćivati korisnicima. Kompanija je najavila da će izmeniti ugovore sa korisnicima kako bi jasnije otkrila administrativne troškove.

Tačan iznos isplate zavisi od toga koliko dugo je osoba bila korisnik Verizon-a, ali može biti do 100 dolara. Zahtevi moraju biti podneti do 15. aprila.

patch.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0