Florida: Zakon će pružiti olakšice prilikom plaćanja poreza na osiguranje

Florida: Zakon će pružiti olakšice prilikom plaćanja poreza na osiguranje

Još uvek možete aplicirati za “Unemployment”, 15 miliona prijava u SAD!
Kako izgraditi dobru kreditnu istoriju
Donirajte 10$ i imate šansu da provedete 3 dana sa Novakom u Njujorku!

Novopredloženi zakon mogao bi pružiti olakšanje građanima Floride pogođenima rastućim troškovima osiguranja od poplava, dok zakonodavci pokušavaju da spasu tržište osiguranja za vlasnike kuća.

Kongresmen Byron Donalds, predstavio je zakon – HR 8102 – 20. aprila, zajedno sa senatorom Rickom Scottom.

Predloženi zakon, nazvan “Zakon o olakšanju osiguranja od poplava”, želi da izmeni Unutrašnji prihodni zakon iz 1986. godine kako bi pružio odbitak iznad linije za premije osiguranja od poplava i ponudio “veoma potrebno poresko olakšanje za osiguranike Nacionalnog programa osiguranja od poplava (NFIP) i privatne osiguranike širom jugozapadne Floride”, kako je navedeno u saopštenju za medije koje je podeljeno sa Newsweek-om.

Florida se nalazi usred krize osiguranja za vlasnike kuća izazvane prekomernim sudskim postupcima, široko rasprostranjenom prevarom i povećanim rizikom od sve češćih i sve ozbiljnijih ekstremnih vremenskih događaja koji su posledica klimatskih promena.

Svi ovi faktori su učinili Floridu manje profitabilnim i rizičnijim tržištem za privatne osiguravajuće kuće, od kojih su neke u poslednjih nekoliko godina ili potpuno povukle iz države (kao što je to učinio Farmers), objavile da neće obnavljati polise ili smanjile pokrivenost.

COMMENTS

WORDPRESS: 0