Formula 1 Miami Grand Prix 2023. Evo šta nas očekuje ovog vikenda

Formula 1 Miami Grand Prix 2023. Evo šta nas očekuje ovog vikenda

DHS predstavio međuagencijsku strategiju za promociju naturalizacije
Cena američkog državljanstva – sve što treba da znate kako biste postali američki građanin
Nikola Jović blista u dresu Miami Heat-a

Nakon ogromnog uspeha prošle godine, velika nagrada Formule 1 se vraća u Južnu Floridu ovog vikenda. Događaj će biti održan na Međunarodnom autodromu u Majamiju, stazi dužine 3,36 milja, koja je napravljena specijalno za ovu trku na stadionu Hard Rock u Majami Gardensu.

Hiljade ljubitelja trka iz Sjedinjenih Država i širom sveta očekuju se na ovom događaju, koji će uključivati neka od najvećih imena u Formuli 1, uključujući Luisa Hamiltona i Džordža Rasela.

Trening sesije će početi u petak na stadionu Hard Rock, a kvalifikacije će se održati u subotu od 16 časova.

Velika nagrada Majamija će biti vožena u nedelju u 15:30 časova, u 57 krugova, a očekuje se da će trka trajati oko dva sata. Ova trka će biti jedna od najvećih sportskih manifestacija ove godine u Južnoj Floridi i očekuje se da će privući ljubitelje trka iz celog sveta.

Bezbednost će biti najvažniji prioritet na ovom događaju, a organizatori su preduzeli sve neophodne mere kako bi osigurali da trkači i gledaoci budu bezbedni tokom cele trke.

Očekuje se da će ova trka biti nezaboravan događaj za sve učesnike i gledaoce, a nadamo se da će se vratiti i sledeće godine.

COMMENTS

WORDPRESS: 0