Frontier predstavio “Go Wild Pass” sa kojim možete leteti neograničen broj puta za $399

Frontier predstavio “Go Wild Pass” sa kojim možete leteti neograničen broj puta za $399

Fondacija Divac, Vlade Divac, Kris Veber i Nick Vujičić na konferenciji o problemu polarizacije društva
Majami proglašen za najglamurozniji grad u Americi
Evo u koje države američki turisti još uvek mogu da putuju

Ovog leta mоžete leteti neograničen broj puta za 399 dolara sa Frontier Airlines-om!

Ultra niskotarifni prevoznik sa sedištem u Denveru predstavlja novu GoWild Summer Pass, sličan već postojećoj godišnjoj karti!

Ova nova propusnica omogućava klijentima da lete onoliko često koliko žele između 02. maja i 30. septembra!

Za ljude sa fleksibilnim rasporedom, ovo je sjajna prilika da provedu zaista epsko leto upijajući zrake na plaži, istražujući nacionalne parkove i posećujući nove gradove“, rekao je Daniel Shurz, viši potpredsednik za reklame Frontier-a u zvaničnoj izjavi.

Avio-kompanija trenutno opslužuje više od 100 destinacija i ovog leta će dodati novu non-stop uslugu između više gradova i Portorika.

Evo šta putnici treba da znaju.

Kako Frontier-ova GoWild Summer Pass karta funkcioniše?

Morate imati najmanje 18 godina da biste kupili kartu. Deca mlađa od 15 godina moraju putovati sa nekim ko ima najmanje 15 godina.

Letovi će biti dostupni za rezervisanje 02. maja. Domaća putovanja mogu se rezervisati na web stranici Frontier-a dan pre polaska ili do 10 dana pre polaska na međunarodna putovanja.

Svaki let će koštati jedan cent, plus svi primenjivi porezi i naknade, na primer za čekirane torbe ili određena sedišta. Letovi neće zarađivati milje ili status.

Možete da letite koliko god želite između 02. maja i 30. septembra, u zavisnosti od dostupnosti sedišta, sa izuzetkom određenih perioda nestanka (blackout periods) koji su detaljno opisani online.

Postoji ograničeni broj dostupnih karata po početnoj ceni od 399 dolara. Nisu prenosive i automatski će se obnoviti osim ako je ne poništite.

Dodatne detalje možete dobiti na oficijalnoj stranici Frontier-a klikom OVDE.

Nova vrsta usluge Frontier-a za Puertoriko

Počevši od početka maja, Frontier će započeti novu neprekidnu uslugu između sledećih aerodroma i Međunarodnog aerodroma Luis Munoz Marin (SJU), takođe poznatog kao aerodrom San Juan:

  • Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI)
  • Cleveland/Hopkins International Airport (CLE)
  • Chicago Midway International Airport (MDW)
  • Dallas/Fort Worth International Airport (DFW)
  • Detroit metropolitan Wayne County Airport (DTW)

Frontier će takođe započeti uslugu sa jednim presedanjem (one-stop service) između SJU i Denver internacionalnog aerodroma (Denver International Airport) (DEN). A 25. maja avio kompanija će započeti novu direktnu liniju između Međunarodnog aerodroma Luis Munoz Marin (Luis Munos Marin International Airport) i Međunarodnog aerodroma Kankun (Cancun International Airport – CUN) u Meksiku.

Portoriko je izuzetno popularna destinacija za turiste, kao i za veliku populaciju Portorikanaca koji imaju boravište u Sjedinjenim Državama i koji vole da se vrate na ostrvo da posete prijatelje i porodicu“, rekao je Shurz. „Za one sa porodicom i prijateljima na ostrvu, nudimo više mogućnosti nego ikada da lete povoljno između mnoštva većih gradova i Portorika“.

Avio-kompanija proširuje uslugu na druge delove Portorika, sa novom konstantnom linijom između Međunarodnog aerodroma Tampa (Tampa International Airport – TPA) i Međunarodnog aerodroma Rafael Hernandez (Rafael Hernandez International Airport – BQN) u Agvadilji (Aquadilla) počevši od 04. maja. Direktna linija između Međunarodnog aerodroma Orlando (Orlando International Airport – MCO) i Međunarodnog aerodroma Meredita (Mecedita International Airport – PSE) u Ponce-u počeće istog dana.

Uvodne cene za ove destinacije kreću se od 49 do 69 dolara, u zavisnosti od grada.

 

Izvor: Usatoday.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0