Frontier predstavio novi “Fall&Winter Go Wild Pass” sa kojim možete leteti neograničeno za $299

Frontier predstavio novi “Fall&Winter Go Wild Pass” sa kojim možete leteti neograničeno za $299

Najviša zgrada u Majamiju: One Bayfront Plaza će imati 92 sprata
Nikola Jokić će biti MVP: Od 101 američkog novinara, 90 glasalo za njega
Koronavirus u Majamiju – Zatvorene plaže i parkovi, 19 novih slučajeva!

Frontier Airlines, poznata po svojim promitivnim paketima i cenama kartama, najavio je novu verziju koja omogućava neograničene letove tokom jeseni i zime putnicima po niskoj ceni od 299 dolara, plus jedan cent po letu.

Novi GoWild! All-You-Can-Fly Fall & Winter Pass važi za putovanja od 2. septembra 2023. godine do 29. februara 2024. godine i ima početnu cenu od 299 dolara, pre nego što poraste na maloprodajnu cenu od 999 dolara nakon prodaje ograničene količine po sniženoj ceni.

Ovaj proizvod pridružuje se Frontier-ovim ostalim neograničenim putnim kartama, uključujući Godišnju kartu za putovanja od sada do 2. maja 2024. godine po ceni od 1.999 dolara, i letnju kartu za putovanja od sada do 30. septembra 2023. godine po ceni od 499 dolara. Nakon kupovine karte, putnici se prijavljuju na svoj nalog i mogu pretraživati i rezervisati letove koje žele da koriste. Stvarni trošak svakog leta iznosi jedan cent, uz dodatak bilo kakvih poreza ili taksi. Frontier navodi da su letovi potvrđeni dan pre polaska leta za unutrašnja putovanja, i deset dana unapred za međunarodne letove. Avio-kompanija takođe napominje da letovi podležu periodima ograničenja, kao i dodatnim naknadama za prtljag i sedišta.

Iako je ova karta odlična ponuda, stručnjaci za putovanja savetuju oprez prilikom rezervacije sniženih karata, jer se troškovi ponekad brzo mogu nagomilati. Letovi su dostupni za čak 85 destinacija.

COMMENTS

WORDPRESS: 0