Fudbaleri Crvenke iz Majamija osvojili drugo mesto na Srbijadi u Nju Džersiju

Fudbaleri Crvenke iz Majamija osvojili drugo mesto na Srbijadi u Nju Džersiju

Najkvalitetniji med iz Srbije od sada dostupan na američkom tržištu!
Evo koliko novca mora da imate da biste se smatrali “bogatim” u Americi
USCIS – Veći broj imigranata moći će do druge zelene karte bez intervjua

Fudbaleri FK Crvenka iz Majamija ostvarili su veliki uspeh na upravo završenoj Srbijadi u Nju Džersiju, gde su osvojili drugo mesto. Turnir u fudbalu trajao je dva dana a učestvovalo je preko 30 srpskih timova iz cele Amerike.

Pored turnira u fudbalu domaćini Srbijade iz Nju Džersija, organizovali su sjajan kulturni i muzički program uz domaću hranu i piće. Ovogodišnjoj Srbijadi pored učesnika i predstavnika klubova, prisustvovali i Milutin Novović i Jovana Nedić iz ambasade Republike Srbije u Americi, Dragan Kovačević iz  konzulata u Njujorku, i Radomir Ilić iz konzulata u Vašingtonu.

Predstavnici srpske Ambasade u SAD sa fudbalerima iz Majamija

U svom drugom učešću na Srbijadi fudbaleri iz Majamija su ostvarili veliki uspeh, plasmanom u finale gde su poraženi od ekipe United Serbs iz Milvokija rezultatom 2:1. U izuzetno jakoj konkurenciji i sistemu takmičenja, gde su odigrali ukupno sedam utakmica u svega dva dana naši fudbaleri su velikom borbom i zalaganjem stigli do finala.

Prvog dan turnira igrana je grupna faza takmičenja, koju je FK Crvenka završila na drugom mestu u svojoj grupi sa 5 osvojenih bodova. Drugog dana odigrane su utakmice nokaut faze. U četvrtfinalu savladana je ekipa United Serbs iz Čikaga nakon penala, regularni deo je završen rezultatom 2:2.

U polufinalu fudbaleri iz Majamija odmerili su snage sa jednim od glavnih favorita za osvajanje turnina, ekipom Karađorđa iz Klivlenda. Regularni deo meča završen je rezultatom 1:1. U penal seriji istakao se golman Miloš Milović koji je odbranio 3 penala igračima Karađorđa.

Miloš Milović najbolji golman Srbijade u Nju Džersiju.

Za ekipu FK Crvenka na ovogodišnjoj Srbijadi igrali su: Miloš Milović, Milan Milićević, Tim Neusser, Lucas Agin, Dušan Stojiljković, Dušan Sandić, Dušan Stanković, Jovan Popović, Ivan Jelić, Nenad Savić-Cone, Marko Desnica, Vasko Mitrev, Gogo Janevski, Nikola Milanović, Vedran Ćoso, Stefan Sjekloća i kapiten tima Bogdan Škrbić, trener ekipe Vlado Bijelić.

Velika zahvalost kompanijama Flatrate Moving, Strong One Freight, ŠLj Brend, Rakija Lounge i Miami Glasnik, sponzorima bez kojih naša ekipa ne bi dobila priliku da učestvuje na ovom turniru.

Ekipa FK Crvenka sa peharom vicešampiona Srbijade.

COMMENTS

WORDPRESS: 0