Gde za doček Nove godine?

Gde za doček Nove godine?

Premijera filma “Dara iz Jasenovca” u Majamiju 5. februara! (Link za kupovinu karata)
Ambasada Republike Srbije u Vašingtonu – Nagradna izložba crteža ili pisanih sastava inspirisanih Srbijom
Novosadski “Exit” Festival stiže u Majami 20. juna

„Gde za Novu godinu” je pitanje koje se stalno provlači i na koje nema univerzalnog odgovora. Majami je grad koji nudi bezbroj opcija, ako ste voljni da za jedno veče potrošite i do nekoliko hiljada dolara to ovde nije nikakav proble.
Ukoliko ipak ne želite da potrošite puno novca za jedno veče Miami Glasnik vam donosi nekoliko mesta na kojima možete uživati potpuno besplatno ili za svega nekoliko dolara.

BAYFRONT PARK
Ulaz je besplatan. Uživajte na otvoreno prostoru uz muziku, hranu i spektakularni vatromet. Više informacija na sledećem linku.

8:00 – 12:30, 301, Biscaine Blvd., Miami

 WYNVOOD MARKETPLACE
Želite da posetite najveću novogodišnju zabavu u Wynvoodu? Za svega 15 dolara dobijate ulaz i jedno besplato pice. Očekujte vatrogasce, DJ-eve,  plesače, kamione sa hranom i još mnogo toga. Vašu kartu možete rezervisati ovde.

 

2250 NW 2nd Ave, Miami, FL 33127

South Beach

Ocean Drive će biti zatvoren za saobraćaj , tako da će pešaci moći da se zabave u srcu Miami Beach-a. Žurka počinje u ranim poslepodnevnim časovima dok vas u ponoć očekuje spektakularni vatromet na plaži.

 

BAYSIDE MARKETPLACE
Bayside Marketplace započinje proslavu u podne porodičnim aktivnostima, živom muzikom i zabavom uz VIVA Band-a i DJ Ius-a. U ponoć vas očekuje vatromet uz sjajan pogled na grad.

401 Biscaine Blvd., Miami

RAKIJA LOUNGE MIAMI BEACH

Žurka počinje već u 8 časova. Veliki izbor hrane i pića uz sjajnu muziku. Ulaz je besplatan.

1131 Collins Ave, Miami Beach, FL 33139

COMMENTS

WORDPRESS: 0