Gordon Remzi otvara svoj Hells Kitchen restoran u Majamiju ovog vikenda

Gordon Remzi otvara svoj Hells Kitchen restoran u Majamiju ovog vikenda

Ponovo se otvara Snowcat Ridge, jedini snežni park na Floridi
Tamburica House Band u Rakija Grill-u 25. i 26. decembra
Najbolja mesta za proslavu 4. jula u Majamiju

Poznati kuvar i vlasnik restorana Gordon Ramsay je najavio otvaranje restorana Miami Hell’s Kitchen ovog vikenda.

Restoran inspirisan njegovim karakterističnim jelima iz popularne kulinarske takmičarske TV emisije Hell’s Kitchen će dočekati goste počevši od subote, 23. septembra, čime će postati prvi Ramsayev restoran u Južnoj Floridi. Očekuje se da će se rezervacije brzo popuniti.

Restoran se nalazi na severnoj obali reke Majami u centru Majamija, u Met Square kompleksu, na adresi 333 Biscayne Boulevard Way.

Hell’s Kitchen se prostire na dva sprata i obuhvata prizemnu terasu, terasu, otvorenu kuhinju, dva bara, dva stola za kuvanje i više privatnih trpezarija.

Oni koji vole da posmatraju rad u kuhinji biće oduševljeni otvorenom kuhinjom, koja je osmišljena kao centralni deo restorana u kombinaciji sa dramatičnim osvetljenjem i elegantnim belim mermernim šankovima. Čak će i gosti koji su smešteni na drugom spratu moći da posmatraju rad kuvara putem posebnog prostora koji je iznad kuhinje.

Ramsay je u saopštenju za medije izjavio da mu se Majami čini kao savršeno mesto za restoran inspirisan emisijom. Restoran za sada ima sedam lokacija u SAD-u, uključujući Las Vegas, Atlantic City i Lake Tahoe.

“Majami je posebno mesto”, rekao je Ramsay. “Kultura, hrana i ljudi su posebni. Godinama sam bio veliki obožavalac ovog grada i uzbuđen sam što zvanično otvaram restoran ovde.”

miaminewstimes.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0